La fred provoca que la primera quina de Nadal de l’A.E. Roses no s’ompli de públic

Quina de Nadal de l’A.E. Roses

Diumenge es va celebrar a l'envelat de la plaça Frederic Rahola la primera quina de Nadal de l’A.E. Roses

El nombre de persones que va assistir a la quina no va arribar al centenar

Quina de Nadal de l’A.E. Roses
Diumenge es va celebrar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola la primera quina de Nadal de l’A.E. Roses

Segons Sergi López, president del club de futbol de l’A.E. Roses, entitat que s’encarrega de l’organització de les quines de Nadal a la Vila rosinca, “enguany, ja que el calendari ho ha permés hem organitzat més quines que l’any passat, davant la demanda dels aficionats a aquest joc que es celebressin més dies”.

En total són 12 les que se celebraran, 3 més que l’any passat, 11 dirigida als adults, la que va tenir lloc el passat dia 3 de desembre, i les que es portaran a terme els dies 6, 8, 10, 17, 25, 26 i 30 d’aquest mes i les que es faran l’1, 6 i 7 de gener; i una dirigida als més petits de la casa, la qual se celebrarà el 23 de desembre.

I la fred que va fer diumenge va ser la causa més probable que els rosincs i rosinques donessin l’esquena a la primer a quina de Nadal de Roses, ja que no només van comparèixer prop d’un centenar de persones. Una xifra de públic que López s’ho va agafar amb resignació, esperant que en les pròximes quines, les més properes tindran lloc aquest pont de la Constitució, “l’assistència sigui molt més nombrosa i que la gent pugui optar a guanyar les TV de 43 polzades 4K, les paneres de Nadal, que enguany són més generoses ja que hem canviat de proveïdor, o la màquina recreativa amb 5.000 jocs que es sortejarà l’últim dia amb el número que es dóna cada dia de quina”.