Gran arrossada benèfica en favor de FADIR

Arrossada benèfica FADIR

L’àpat en favor de FADIR , enguany consistent en una arrossada, es portarà a terme a l’envelat de la plaça Frederic Rahola

Arrossada benèfica FADIR La Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR organitza al llarg de l’any diverses activitats dirigides als nens i nenes rosinques amb discapacitat. Accions com casals, sortides i tallers, a més d’oferir el servei de transport per portar-los al col•legi i altres necessitats sociosanitàries que puguin tenir cadascú dels petits associats a la Fundació.

Unes activitats que s’estenen més enllà del serveis dirigit a la gent discapacitada de Roses, ja que FADIR també porta a terme un repartiment setmanal d’aliments.

Desenvolupar totes aquestes accions comporta unes despeses que aquestes entitats de caire social i de servei, així com la resta del seu sector, han de cobrir gràcies a la subvenció que els atorga l’Ajuntament de Roses i a la recaptació de diners mitjançant activitats que desenvolupen amb aquesta finalitat.

Per això, FADIR també organitza anualment un dinar popular i benèfic, enguany consistent en una arrossada, per tal de recaptar fons i, així, poder continuar portant a terme tots els serveis i activitats dirigides als discapacitats de Roses.
Un dinar que se celebrarà el proper diumenge, 10 d’abril, a l’envelat de la plaça Frederic Rahola a les 14:00 hores.
Els interessats en assistir poden adquirir els tiquets al Centre Mèdic de la Plaça Catalunya, a l’Assessoria Lloret, ubicada al carrer Pescadors, nº 7-9 i a la Llibreria Mas Blanch, a la carretera de Mas Oliva (enfront Caprabo) o a la mateixa seu social de FADIR, ubicada al carrer Granada, nº8. El mateix dia del dinar també es podrà compra el tiquet.
Tant si se reserva el dinar amb antelació com si es fa el mateix deia de l’arrossada el donatiu per gaudir de l’àpat és de 20 €, tot i que el menors fins a deu anys només han d’abonar 10 euros.

Cal destacar que amb el donatiu del tiquet tothom tindrà dret a participar en el sorteig d’un magnífic quadre.
Aquesta arrossada benèfica compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, Bodegues Jordà, Carbòniques Ferrer, Subministraments Roc,  Caves de Peralada, Empordàlia, Forn Cusí, Ofisantec i Servimar.