I ara resulta que la Barbie i el Kent són cunyats

Carnaval de Roses 2016

Cuinyats i cunyades de "Los Cuñaos" que encara s'estan pensant si "aniré de Barbie o de Kent"

La colla “Los Cuñaos” augmenta la familia amb la Barbie i el Kent

Carnaval de Roses 2016
Cunyats i cunyades de “Los Cuñaos”, que potser durant el Carnaval els cunyats siguin cunyades, i les cunyades, cunyats

Quatre cunyats de Roses van crear la colla “Los Cuñaos” ara fa 12 anys, i durant aquest temps han desfilat pel Carnaval de Roses amb un carret de la compra, amb una bicicleta, amb una furgoneta fins arribar al remolc actual que porta la seva carrossa. I sigui amb el vehicle que sigui s’han disfressat durant aquest dotze anys, entre d’altres, del grup musical Abba, del Príncep de Persia, de Mosqueters i de personatges de pel·lícula, com per exemple, l’any passat, quan van anar de Thor.

Però, enguany deixen el setè art i se’n endinsen en el món infantil de les joguines, ja que es disfressaran de “la nina Barbie i el seu xicot Kent”, va dir Àngel Terron, el cap de colla de “Los Cuñaos”, per puntualitzar que van escollir aquesta disfressa “perquè ens va semblar bonic i divertit pel Carnaval”.

I com aquesta colla la van fundar quatre cunyats, “per després agregar-se més cunyats, i després els cunyats d’aquests cunyats, doncs tots som cunyats”, va dir Terron. Per tant, la Barbie i el Kent són nuvis, o son cunyats? Mare meva, la que pot engrescar aquesta colla si es demostra que el món fantàstic i l’amor meravellós de la Barbie i el Kent és, en realitat, un affaire sentimental entre dos familiars, “sí, sí, aquí som tots cunyats” van assegurar algunes dones de “Los Cuñaos”.

I per embolicar més la troca, els integrants d’aquesta colla no tenen clar si elles aniran disfressades de la nina, i ells del nino, “bé, depèn, potser els homes anem de la Barbie i les dones del Kent”, va dir amb un somriure de murri l’Angel, per explicar que “nosaltres sempre portem una disfressa per l’home i un altra per la dona, sempre fem la parella, i després cadascú escull el sexe que més li vingui de gust”.

A mesura que parlava l’Angel més s’embolicava la troca, ja que si “Los Cuñaos” són una colla composada per cunyats, això vol dir que la Barbie i el Kent són, en realitat, cunyats que es fan passar per nuvis, no?

I si a sobre els membres de la colla poden escollir si volen anar d’homes o de dones, vol dir que no tenen clar si volen carn o peix, no? O sí.

Bé, continuant amb el Carnaval, aquest colla està decorant la carrossa “com la caseta de la Barbie, és el normal, si anem de Barbie…” Elemental, estimat Watson…

“La nostra filosofia és només fer Carnaval, barraques no fem”, va especificar l’Àngel, per la qual cosa totes les despeses del Carnaval surten dels “160 euros que paga cadascú que inclou la manutenció de tots els dies, la disfressa amb la modista, l’arròs que fem nosaltres diumenge i la fideuada que fem el dilluns”. Pim pam, toma lacasitos!

I seran uns 73 entre Barbies i Kents els que desfilaran amb la colla “Los Cuñaos” per l’Avinguda de Rhode de Roses, “sí, perquè tenim un tope, que esta en 70, però en aquest cas si som un xic més no passa res, però de 80 segur que no passem”, va dir el cap de colla. Ja ens ho dirà l’any vinent, aixó.

Impulsor de la campanya per Change.org per anar al port divendres

Quan l’Àngel ens va dir el seu nom, però sobre tot el cognom, ja ens ho vam imaginar que podia ser el pare de Mario Terron, el jove que va endegar la campanya per Change.org per a que l’Ajuntament permetés que les carrosses poguessin entrar al port després de la desfilada de divendres. I a la pregunta sobre el tema, ens ho va confirmar, i a més va dir que “nosaltres, com la majoria, som partidaris d’anar al port, però amb responsabilitat, per exemple, si amb nosaltres venen menors, venen acompanyats d’una persona que es fa càrrec, sinó, no venen”.

Carrossa amb coreografia

Els va tocar el número 45 en l’ordre de sortida per les passades de Carnaval, per la qual cosa “no estem molt contents, ja que nosaltres assagem una coreografia que la ballem durant la desfilada, i al sortir tant endarrere no la podrem exhibir davant de molta gent, ja que haurà marxat”.

O sigui, que la Barbie i el Kent no només són cunyats, sinó que també saben ballar… Dons, a nosaltres el conte mai ens ho havien explicat així…