Inspeccionen la platja de La Punta de Roses on va morir ofegats dos nens aquest passat dilluns

Platja de La Punta de Roses

La Guàrdia Civil inspeccionant la platja de La Punta de Roses / Foto: Júlia Bolea

La Guàrdia Civil ha fet una inspecció d’ofici a la platja de Roses on va passar el tràgic succés per elaborar l’atestat que passaran al jutjat

El Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil ha estat aquest matí inspeccionant la platja de la Punta de Roses, on dilluns passat es van ofegar dos nens de 7 anys.
Una inspecció que la Guàrdia Civil ha fet d’ofici, tal i com efectuen sempre que passa un tràgic succés com l’ocorregut dilluns, que va provocar la mort dels dos infants. El primer hores després de ser traslladat en estat crític a l’Hospital Josep Trueta de Girona, i el segon ahir dijous, tal i com ha informat aquest matí el centre hospitalari.

El regidor de Seguretat Ciutadana ha assegurat arran d’aquesta inspecció que “nosaltres som els primers interessats en saber què va passar per si hem de prendre quelcom tipus de mesures a la platja de La Punta”.

En el mateix sentit s’ha pronunciat el regidor de Medi Ambient, Francesc Giner, a la pregunta de si cabria la possibilitat de tancar la platja de La Punta, en afirmar que “estem pendent dels resultats de la inspecció de la Guàrdia Civil per saber si em hem de prendre alguna mesura”-