Mor el segon nen ofegat a la platja de La Punta de Roses aquest passat dilluns

Mor el segon nen ofegat a Roses

Els fets van passar aquest passat dilluns a la tarda

L’altre nen va morir dilluns hores després de ser traslladat en estat crític a l’Hospital Josep Trueta de Girona

El segon nen de 7 anys, veí de Figueres que va quedar en estat crític després d’ofegar-se aquest passat dilluns a la platja de la Punta de Roses ha mort, segons ha confirmat l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Tots dos nens van ser traslladats en helicòpter en estat crític al centre hospitalari de Girona després que els serveis mèdics desplaçats al lloc dels fets aconsegueixen reanimar-los després de més una hora de maniobres de reanimació cardiopulmonar.

El primer dels nens, també de 7 anys i veí de Figueres, que van anar a passar la tarda de dilluns juntament amb al seu company i familiars a la platja de La Punta de Roses, va morir hores després de l’ofegament.
Ahir dijous al vespre, segons ha informat l’Hospital Josep Trueta, va morir el segon dels nens.

Recordem que el telèfon 112 va rebre el passat dilluns l’avís, al voltant de les 19 hores, que dos nens s’havien ofegat a la platja de Roses, desplaçant-se al lloc 4 del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dos helicòpters medicalitzats, un metge del CAP de Roses, un equip de psicòlegs i efectius de la Policia Local de Roses, dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil.