Tot i la intensa fred i la tramuntana els rosincs donen 200 quilos menjar a canvi d’un llibre

Aliments per un llibre

Part dels voluntaris/es de la Xarxa de Convivència de Roses que van fer possible "Aliments per un llibre

La iniciativa “Aliments per llibres” de la Xarxa de Convivència va ser tot un èxit tot i l’adversa meteorologia

Aliments per un llibre
Part dels voluntaris/es de la Xarxa de Convivència de Roses que van fer possible “Aliments per un llibre”

Feia molta fred. A sobre bufava el vent. La sensació tèrmica, per tant, era de molta més fred. Llavors, s’havia de tenir molta voluntat per anar a la Plaça Catalunya de Roses i muntar la paradeta de llibres per donar un a cada persona, a canvi d’una mica de menjar. Però, voluntat i ganes no és el que els hi falta als membres de la Xarxa de Convivència, com tampoc als rosincs i rosinques que es van apropar fins la plaça per aportar el seu gra de sorra, “tot el que sigui per ajudar a les persones és positiu, i el fet de donar una aliments per la gent necessitada sempre ha sigut positiu”, va afirmar el rosinc Joan Bataller.

“Tot i la fred i la tramuntana els rosinc i rosinques han sortit de casa per apropar-se fins aquí, la plaça Catalunya, per donar al voltant de 200 quilos d’aliments, per la qual cosa els donem les gràcies”, va afirmar el president de la Xarxa de Convivència, Mohamed El Amrani. Un agraïment que El Amrani va voler fer extensiu a tots els voluntaris i voluntàries que han fet possible aquesta iniciativa, així com als músics Pablo Guirao i Terry Patrick Ryan, per venir i ambientar amb la seva música, tot i la molta fred que fa, aquesta iniciativa”.
Segons el president de la Xarxa de Convivència, els aliments que, sobretot, es buscaven recollir eren “aliments de Nadal, així, per exemple, hem recollit més de mig centenar de tabletes de torró que es destinaran a aquelles famílies que ho necessitin per passar un Nadal de la millor manera possible”.

“Aliments per llibres” tindrà continuïtat

“Aliments per llibres” que va ser possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i la llibreria social, va ser tot un èxit, tant que la Xarxa de Convivència de Roses “després de fer una valoració en quan al lloc a realitzar-la, els horaris i les activitats a desenvolupar al seu entorn, tornarem a repetir en un futur, ja que a més de fomentar la cultura ajudem a persones que ho necessiten”, va destacar Mohamed.

Cal destacar que els aliments recollits ahir es donaran al Centre de Distribució d’Aliments, entitat que s’encarregarà de repartir el menjar entre els més desvalguts.