Suquet de peix de Rose

Juga a la nostra porra electoral i guanya un menú per a 2 persones al Bar-Restaurant L’Olivar

Viladeroses.cat convida a jugar a una porra per veure qui endevina els regidors que traurà cada partit polític a Roses el proper 26 de maig

Diumenge vinent, 26 de maig, és el dia de les eleccions municipals. I ara, quan queden 7 dies, i la majoria dels ciutadans ja es coneixen els programes electorals de tots els partits (si no és així, hauria de ser), aquest diari digital, viladeroses.cat i l’empresa de programació web i aplicacions informàtiques, grupmassague.com donen la possibilitat  que tothom faci la seva pròpia travessa.
Una travessa que consisteix, en l’argot de carrer, en una porra per  endevinar quants edils aconseguirà cada formació política, i la persona que l’encerti, o en el seu defecte més s’aproximi, podrà gaudir d’un menú per a dues persones en el nou Bar Restaurant L’Olivar, ubicat a la Gran Via Pau Casals nº 247, al costat dels Cinemes Roses.

Si hi ha més d’un acertant es procedirà a realitzar un sorteig per decidir el guanyador.

Per participar només s’ha de clicar AQUÍ o bé en el baner situat a la portada de viladeroses.cat amb el nom La Porra Municipals 2019.

Un cop en l’aplicació veureu, al costat de l’imatge identificativa de cada partit polític hi ha una pestanyeta que obre una númeració, fins a 17, per escollir la quantitat de regidors que cadascú cregui que obtindrà cada formació.

Un cop s’han escollit els regidors de cada candidatura, fins arribar als 17 que tindrà a partir de juny la corporació municipal de Roses, es passarà a una pàgina on heu d’omplir les vostres dades, el vostre número de DNI, amb l’objectiu d’assegurar una aposta per persona i donar un adreça electrònica o mail, on es rebrà automàticament una resposta de participació a La Porra amb el vostre pronòstic, el qual servirà com a comprovant de la vostra aposta.

Les dades aportades pels participants seran totalment confidencials d’acord amb l’establert el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016.

Cal destacar que en aquesta porra estan representades les 8 candidatures que concorren a les eleccions municipals i que es van inscriure a la Junta Electoral per aquest ordre (de dalt a baix): SOMI, Junts per Roses, PSC, Gent del Poble, PPC, Ciutadans, ERC-Ara Roses i Lliures.