La cantant de Roses, Rusó Sala, actua a casa després de la seva gira per Europa

Rusó Sala

Rusó Sala fent broma imitant el gestualitat del cartell del concert

Rusó Sala inaugura la Temporada de Teatre Tardor-Hivern de Roses amb un concert

Rusó Sala
Rusó Sala fent broma imitant la gestualitat del cartell del concert

La cantautora rosinca, Rusó Sala, acompanyada de la guitarrista sarda, Caterinnangela Fadda, ha estat de gira per Europa durant el darrer any oferint un viatge pel seu univers musical i poètic. Una gira en la que totes dues van rebre varis premis a la 6ª edició del Concurs de Música Andrea Parodi celebrat a Cagliari, Sardenya, per la millor interpretació i el millor concert, entre d’altres.

I aquest dissabte, Rusó Sala hi serà a Roses, concretament al Teatre Municipal, “em fa molta il·lusió, porto uns quants anys en la música i tenia moltes ganes de poder tocar a la sala gran del teatre”, ha assegurat la cantant.
Un potent directe “de cançó d’autor mediterrània perquè realment quan la gent l’escolta li porta com el vaivé de les ones” en què guitarra i veu conformen un ampli ventall de sons colors i emocions.
El repertori combina cançons pròpies amb poemes musi-cats d’Enric Casasses, Joan Vinyoli, Maria Mercè Marçal, Federico Garcia Lorca, Cesare Pavese, que al costat de Caterinangela Fadda, guitarrista de formació clàssica, “porta a la meva música tots els colors de la seva illa, Sardenya”, ha afirmat la Rusó.

El periodista i editor de la revista Enderrock va dir això de la cantautora de Roses, “Rusó Sala comparteix orígens i referents amb Sílvia Pérez Cruz. Els seus deixos es gronxen al bressol de la cançó marinera i la seva música cançó d’autor més transparent, improvisant a les aigües del jazz i amarada per havaneres i per les sonoritats mediterrànies.”

Intèrprets:

Rusó Sala (guitarra i veu) Caterinnangela Fadda (guitarra)

Entrada: 10 euros

Organitza: Ajuntament de Roses