La Cursa de la Dona de Roses es marca el repte d’arribar enguany als 1.500 participants

Cursa de la Dona de Roses

L’any passat els organitzadors de la Cursa de la Dona de Roses van assolir amb escreix arribar a la xifra de 1.000 participants per celebrar el desè aniversari d’aquests prova esportiu-solidària

Cursa de la Dona de RosesL’any passat, en el desè aniversari de la Cursa de la Dona, el Club Atletisme Roses es va proposar celebrar l’efemèride aconseguint arribar als 1.000 participants. I amb la col·laboració de la Fundació Roses Contra el Càncer, entitat beneficiaria de tots els diners que es recapten amb la totalitat de les inscripcions, es va aconseguir. De tal manera que en arribar als 1.000 inscrits es van haver de tancar les inscripcions.

Molta gent, però, aquella que sempre espera a última hora per inscriure’s, es va quedar sense poder fer-ho.

Recordem que molts personatges mediàtics i famosos, entre d’ells el popular presentador de TV, Àngel Llàcer, o l’actriu i model catalana Mònica Van Campen, es van implicar gravant un petit vídeo animant a tothom a participar.

I enguany, la Cursa de la Dona de Roses, que se celebrarà el diumenge 23 de de setembre, té com a “objectiu lògic, ja que cada any volem superar la xifra de l’anterior, és arribar a la xifra de 1.500 participants”, ha afirmat el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre.

Una xifra, aquesta de 1.500 persones corrent per Roses, que no és gaire agosarada “perquè l’any passat, per qüestions de logística, vam haver de tancar les inscripcions quan portàvem 1.000 persones inscrites, però aquesta xifra es va superar amb escreix degut a la demanda que va haver-hi a última hora per poder participar”, ha assegurat Sastre.  

Per aquest motiu, el president del Club d’Atletisme ha assenyalat que “agrairíem que la gent no s’esperés a l’últim moment per fer la inscripció, primer perquè els mateixos participants surten beneficiats en que els sortirà millor de preu, i després perquè a nivell organitzatiu facilitat molt tot el que és la part de logística”.

Inscripcions obertes

La Cursa de la Dona de Roses és l’única (de moment no tenim constància del contrari) que destina íntegrament el donatiu de la inscripció a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Un donatiu que enguany és de 10 euros i que es pot fer efectiu a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer (c/Pescadors, nº 13), al Taller Auto Peira (Plaça Pep Ventura) i sobretot a la web del Club Atletisme Roses i a curses.cat.

Cal a dir que aquest donatiu de 10 € serà efectiu fins al 21 de setembre, ja que dissabte, dia 22, i el mateix dia de la cursa tothom que vulgui participar ja haurà d’aportar 12 euros.

Entrenaments Cursa de la Dona

Per quart any consecutiu, un cop finalitzats els dies de Festa Major, el Club Atletisme Roses té previst organitzar els entrenaments de la Cursa de la Dona dirigits, primer, al foment de la practica de l’esport i, segon, per arribar en un estat de forma més òptim per a que quan arribi el dia de la prova tothom la pugui gaudir molt més.

Entrenaments que es portaran a terme tots els dimecres fins al dia de la cursa a partir del 22 d’agost a les 20 hores al port esportiu, i que tornaran dirigits pel principal impulsor de la Cursa de la Dona, Pere Sastre, on a part d’ensenyar a fer estiraments abans i després de fer exercici, mostrarà als participants la millor manera de córrer i respirar per poder córrer més temps i cansar-se menys.