Nadal a Roses

La desfilada infantil del Carnaval de Roses, la millor amb diferència

Carnaval de Roses 2014
Policia motoritzat al Carnaval de Roses

Els més menuts tornen a recuperar, per segon any consecutiu, el protagonisme perdut els darrers anys la desfilada de dissabte del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2014
Policia motoritzat al Carnaval de Roses

La millor perquè creiem que no hi ha més macu en un carnaval que veure a la mainada disfressada de policia motoritzada,  de barrufets, de aviadors, d’Hansel i Gretel, de mexicans o del que sigui.

Ells són los protagonistes del dissabte de Carnaval de Roses, i des de l’any passat, amb el compliment del compromís de no servir alcohol impulsat per l’Ajuntament i per portat a terme per les colles, encara més.

Els petits de la casa van ser, així, un altre cop, de la jornada dedicada a ells d’una de les festes de disfresses més grans i importants de la demarcació de Girona. Nens i nenes per tot arreu. A l’Avinguda de Rhode desfilant i a l’envelat de la Frederic Rahola, després per gaudir d’una discomòbil infantil.

El rei Carnestoltes ahir compleix la seva promesa i var fer bon temps

Tornem a recordar la promesa que va fer el rei Carnestoltes sobre que faria bon temps, i ahir va ho va complir. Sí, feia fred, però clar estem a l’hivern, i ens agradi o no, a l’hivern fa fred.

Les avaries també van fer acte de presència al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2014
Una petita Gretel esperant que comenci la desfilada infantil del Carnaval de Roses

Les carrosses del Carnaval de Roses també pateixen averies. Com és el cas de la colla Los +K’s, que se’ls va espatllar el remolc i el Bugs Bunys, disfressa escollida per l’associació cultural enguany, van haver de desfilar darrere d’un vehicle en portaven tot el necessari per aguantar les 4 hores o més de passada.

Ja en el port una altra colla, la Entonce Què?, es va trobar la sorpresa que el remolc no girava en cap direcció i, per tant, no podia transitar. Van haver de fer una reparació d’emergència per poder arribar a la nau on la guarden tot l’any, i un cop allà acabar d’arreglar la carrossa per poder sortir avui diumenge. Una reparació que es va allargar fins a les 3 de la matinada. El més veterà de la colla i encarregat del manteniment de la carrosa vol agrair a la Policia Local de Roses, la seva predisposició davant l’avaria, “sí, perquè van entendre el problema de seguida i ens van deixar estar en el port fins que van podem circular, i després van habilitar uns carrers per no haver de pujar la rampa a la sortida del port”.

Tot i això que aquestes dues colles van tenir més sort que la KensBusquin l’any passat, que es va calar foc a la seva carrossa, quan, precisament, l’estaven reparant.

Però, mentre uns feien de mecànics altres acabaven el dissabte de Carnaval repartits entre el Pavelló Municipal d’Esports amb la discomòbil Gres-K i l’envelat de la Frederic Rahola, per gaudie de l’actuació d’Hotel Cochambrre.

En cap dels dos llocs hi cabia una agulla.
[fsg_gallery id=”117″]