L’A.E. Roses celebra els campionats dels equips Amateur i Aleví

A.E. Roses

Els jugadors de l'A.E. Roses pel passadís en reconeixement al campionat assolit a 3ª Catalana

Tots dos equips de l’A.E. Roses es van proclamar matemàticament campions a les seves categories la jornada passada, que jugaven com a visitants

A.E. Roses
Els jugadors de l’A.E. Roses pel passadís en reconeixement al campionat assolit a 3ª Catalana

L’A.E. Roses es va proclamar campió de 3ª Catalana de manera matemàtica la jornada passada en guanyar per 1 a 2 al camp de l’Agullana. Una victòria que impedia al Bisbalenc superar als rosinc a la classificació general en les jornades que resten de lliga.

I l’Agrupació Esportiva Roses va aconseguir l’ascens a 2ª Catalana amb unes xifres que no admeten discussió. De 31 partits han guanyat 27, només ha perdut un , i tres més van quedar empatats. Un campionat que “s’ha assolit amb jugadors de casa, ja que la plantilla actual del primer equip està formada per 16 jugadors de Roses, i només 3 de fora, i aquest, més que pujar de categoria, era l’objectiu que és va marcar el club al 2009, competir amb jugadors formats al club”, va afirmar el president de l’entitat, Sergi López, que avaluant l’ascens de l’equip a Aleví a Preferent va assenyalar que “demostra la força del nostre futbol, ja que aquests nens formaran part, en el futur, del primer equip”.

I ahir, en el partit que jugaven al Municipal de Mas Oliva, el primer equip, juntament amb l’aleví que també va assolir l’ascens a Preferent, es va celebrar la consecució dels títols.

Així i com mana la tradició, l’Empuriabrava, rival ahir de l’A.E. Roses, va fer el passadís als jugadors rosinc com a reconeixement del campionat conquerit. Tot seguit tots dos equips, l’amateur com l’aleví van fer una rotllana de celebració per, a continuació fer-se una foto de record amb les autoritats de Roses, l’alcaldessa Montse Mindan i la regidora d’Esports, Anna Jorquera, que van voler felicitar personalment als campions.

A.E. Roses
Foto de record dels equips de l’A.E Roses amb representants del Club i les autoritats de Roses

Després es va disputar el partit corresponent a la 31ª jornada de lliga contra l’esmentat Empuriabrava, el qual no va tenir gaire història ja que els locals es van anar al descans amb un 3-0 a favor, resultat que ja no es mouria a la segona part i que suposava la cinquena victòria en els darrers cinc partits de l’A.E. Roses.

I per acabar els actes de celebració de l’ascens a Preferent de l’equip Aleví, i a 2ª Catalana del primer equip, “que és la categoria on per història es mereix jugar el A.E. Roses”, va remarcar López, els jugadors van passejar per la Vila rosinca a bord del Tren Turísitic.