Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

La gent té ganes, molts ganes de Barraques de la Festa Major de Roses

Festa Major de Roses 2022
Barraquers i autoritats van donar per inaugurades d'aquesta manera les Barraques de la Festa Major de Roses 2022

Vilatans i vilatanes de Roses acudeixen en massa al recinte de l’antic càmping Bahía en el primer dia de Barraques

En cada obertura de les Barraques de la Festa Major de Roses es dones cita les autoritats polítiques municipals per donar la benvinguda i desitjar una bona feina a totes les colles de Carnaval que disposen d’una Barraca.
Una cita en la que els representants polítics de Roses, com gairebé la resta de la població, no es volen perdre en esdevenir les Barraques en un, sinó el principal, centre neuràlgic de la Festa Major.
I la inauguració de les Barraques va tenir un caire diferent als de edicions anteriors. Si abans els polítics feien un “paseillo” per cadascuna de les colles per immortalitzar el moment, ahir, tots plegats, es van fer una foto en mig del recinte amb un cartells ensenyant, primer, les lletres B-A-R-R-A-Q-U-E-S-2-2 per, tot seguit, donant-les la volta als cartells aparèixer el logo de cadascuna de les colles de Carnaval que enguany tenen Barraca que, recordem, són, Los Lereles, A Corre Cuita, Scargottins, Fins Aquí Hem Arribat, Sant Tornem-hi, Pim Pam Pum, Torracastanyes, Ens Falta Temps-Els Que Faltaven (curt i concís) i la colla Bruel.

“Aquest any, per fi, podem recuperar la plena normalitat i més aquest any amb les Barraques, que és un dels esdeveniments més esperats per la ciutadania i els visitants, i que malauradament no es van poder celebrar durant els dos darrers anys”, va significar l’alcalde de Roses, Joan Plana, el qual va animar “a gaudir moltíssim de les Barraques i aprofitar al màxim aquesta Festa Major perquè, ara més mai, l’hem de valorar, perquè quan no la tenim la trobem a faltar, doncs ara que la podem celebrar l’hem de gaudir molt”.

I el primer dia de Barraques podem donar fe que la gent, si més no, va acudir en massa a l’espai de l’antic càmping Bahía. Joves, grans, famílies senceres es van donar cita en aquest indret primer per beure i menjar i després per gaudir de la proposta musical de Los 40 On Tour.