La Jonquera guanya el Trofeu de futbol de la festa major de Roses

Festa Major de Roses 2013
Anna Joquera, Sergi López, el capità de La Jonquera U.E. i l'alcaldessa Montse Mindan

L’A.E. Roses i La Jonquera U.E. van disputar el passat 15 d’agost, el dia gran de la festa major de Roses el tradicional trofeu de futbol amb victòria dels jonquerencs

Anna Joquera, Sergi López, el capità de La Jonquera U.E. i l’alcaldessa Montse Mindan

Partit molt digne el que van realitzar els jugadors de l’A.E. Roses contra un equip, La Jonquera U.E. dos categories superiors. Fa dues temporades tots dos equips militaven a la mateixa divisió, 2ª Catalana. Una temporada en els que els rosincs van baixar a tercera i els jonquerencs van pujar a primera. I a les mateixes categories continuen.

El club rosinc va decidir convidar a La Jonquera per disputar el tradicional partit de futbol de festa major. Un partit de pretemporada que serveix bàsicament per fer proves de cares a la lliga que començarà en breu.
I com dèiem més amunt, els rosincs van fer un partit molt digne ja que van saber aguantar la seva porteria a 0 durant tota la primera part, tot la superioritat i el domini en el joc dels jonquerencs.

Però als primers minuts de la represa la situació va donar un tomb, ja que al minut 3 Marcel va aconseguir el 0 a 1. I quan encara els locals estaven paint el primer gol va arribar el segon, quan Karim va perforar la xarxa rosinca aconseguint el 0 a 2.
Tot i això, els jugadors de l’A.E. Roses no es van donar per vençuts i van retallar diferencies en el marcador. Diego Tollo, en el minut 21 va aconseguir ficar la pilota a la porteria de jonquerenca per establir l’1 a 2, resultat que seria el definitiu, tot i el domini en el terreny de joc que a partir d’aquell moment va mostrar La Jonquera U.E. sobre l’A.E.Roses, deixant la diferència de dues categories que hi ha actualment entre tots dos equips.

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, la regidora d’Esports, Anna Jorquera i el presient de l’A.E. Roses, Sergi López, van ser els encarregat d’entregar la copa de campió del Trofeu de futbol de la festa major de Roses.