La Llista de la Compra: Continua baixant el preu de l’oli en 4 dels 9 hipermercats de Roses

La Llista de la Compra de Roses

L’oli és el producte que torna a patir més variació de preu respecte al mes passat

Quatre dels nou hipermercats de Roses han baixat el preu del litre d’oli fins a 2 euros i 40 cèntims , tant en la varietat d’intens (1º) com en la de suau (0,4). Aquest nou valor significa una rebaixa, depenen del macrocentre d’alimentació, d’entre 15 i 35 cèntims respecte al mes d’abril.

Un altre producte que ha experimentat una lleugera baixada ha estat el quilo de pollastre, on aquells hipermercats que no ha reduït el seu valor, entre 1 i 2 cèntims d’euro, l’han mantingut igual que al mes passat.

Aquest mes els preus de tots els hipermercats de Roses tornen a sortir reflectits

El mes passat La Llista de la Compra només va posar els preus de tots els grans centres d’alimentació de Roses menys el del SPAR. Un fet que en els quatre anys que viladeroses.cat porta fent la Llista de la Compra, no havia passat mai. El fet és que els responsables d’aquest hipermercat vam demanar-nos una autorització per poder portar a terme aquest servei als nostres usuaris.
Un permís que ens van sol·licitar, segons un comunicat, “degut a unes incidències que, tot i que no va ser vostès (referint-se a viladeroses.cat), i per les quals vam haver de fer un protocol intern per evitar-les”.
Doncs un cop demanada i atorgada l’autorització, viladeroses.cat torna a oferir els preus dels 9 hipermercats de Roses, i no de 8, com va passar el mes passat.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats divendres al matí del dia 23 de maig de 2014

La Llista de la Compra de Roses

Cliqueu a la imatge per fer-la més gran

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.

Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.