La Llista de la Compra: Els preus dels hipermercats de Roses s’estabilitzen al juliol

La Llista de la Compra

Si al mes de juny el kg de pollastre a Roses superava els 4 euros, al juliol no ha hagut cap miracle econòmic, i de 2,14 € no baixa

Un mes de juliol que pel què fa als preus dels 9 hipermercats de Roses es pot considerar tranquil, sense canvis. I podem donar gràcies perquè tots sabem que quan es produeixen alteracions en els preus solen ser a l’alça. Així que els rosincs i els estiuejants que, sobretot, en aquesta època de l’any inunden les nostres platges haurem de comprar el kg de pollastre al preu d’entre 2,14 € i 2 euros 35 cèntims depenent d’on anem a comprar-ho (vegeu taula).

Mercadona supera la barrera dels 3 euros amb el seu oli de marca blanca

I si volem cuinar un pollastre bé que necessitarem oli. Doncs si l’aviram es va posar al mes de juny per sobre dels 2 euros, el líquid daurat es va situar al mes d’abril a la barrera dels 3 euros. I així han  continuat fins ara, a 2,99 a la majoria dels casos. Però, oh!, algú havia de trencar el gel i ser ‘capaços’ de passar aquesta franja. Un ‘mèrit’  que se l’ha de concedir (al César el que és del César) al MERCADONA, que ha situat el seu oli de marca blanca, tant el de sabor intens com el de suau,  a 3 euros i 10 cèntims.
Cal destacar que a la secció on s’ubiquen els ous en aquest hipermercat, que no es precisament no s’exposa les ampolles d’oli, hi ha un de la marca Fontoliva al preu de 2,85 euros. Això sí, només en la versió sabor suau.
Aquest oli, juntament amb el que trobem al LIDL, aquí sí, en els dos sabors suau i intens, és el més econòmic de tots 9 hipermercats.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats divendres al matí, dia 26 de juliol de 2013

La Llista de la Compra

Cliqueu a la imatge per ampliar-la

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

El tomàquet de Bon Preu és de la varietat de Ramell, per això la diferència de preu respecte altres hipermercats.

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams

xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.
Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.

  • Per veure La Llista de la Compra de tos els mesos cliqueu aquí o al banner de La Llista de la Compra situat a la dreta de la pàgina