La Llista de la Compra: L’oli es posa a la barrera dels 3 euros als hipermercats de Roses

La Llista de la Compra

Els 9 hipemercats de Roses han decidit unificar preus pel que respecta al litre d’oli de marca blanca. Tots a 2,99 euros, tot i que em trobat dues excepcions: l’ALDI, que el tè a 2.95 i a l’oli intens del MERCADONA, que està a 2,49

Ja dèiem el mes passat que el litre de l’oli ha anat augmentant de preu de manera gradual durant els darrers mesos del 2012 i del que portem d’any. Una tendència que durant aquest mes d’abril continua fins arribar al seu màxim cost, fins al moment. El litre d’oli en les seves dues varietats d’intens i suau, i sempre parlant de marques blanques de cada hipermercat, s’ha situat a 2,99 euros. Només l’ALDI que ho té a 2,65 i la varietat d’intens de la marca Fontoliva al MERCADONA, que està a 2,49 euros, són les dues excepcions.

D’altra banda, cal destacar que el CAPRABO, ha fet una rebaixa de preu en més de 2.000 productes. Entre d’ells no està l’oli, però si que trobem una baixada de preu, per exemple, de l’arròs, la farina, la sal i els paquets de 500 grams d’espaguettis, macarrons i pasta de sopa, entre d’altres

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ”marca blanca”. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt dia avall.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats divendres a la tarda, dia 26 d’abril de 2013
La Llista de la Compra

   Cliqueu a la imatge per ampliar-la

Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

El tomàquet de Bon Preu és de la varietat de Ramell, per això la diferència de preu respecta altres hipermercats.

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams

xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.
Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents i s’ha escollit la més econòmica.