La Llista de la Compra: Els preus ni pugen ni baixen, de manera significativa, als 9 hipermercats de Roses

Llista de la Compra

Els preus s’han estabilitzat al mes de març als hipermercats de Roses respecte al febrer

No hi ha cap novetat destacable respecte del preu dels productes de la Llista de Compra  als nou hipermercats de Roses.

Si en els darrers mesos la pujades i baixades del cost del litre d’oli era la questió ha tenir en compte a l’hora de fer la compra, aquest mes de març, el valor dels productes no ha patit cap diferència significativa respecte al mes de març.

Si de cas, destacar, parlant d’oli, que el preu litre, per unanimitat s’ha situat a 2,75 euros. Només dues excepcions. En un centre comercial està encara més baix, 5 cèntims, amb un preu de 2,70 €.
I en un altre està a 3,10 euros, i com podeu veure a la taula comparativa de preus apareix acolorit en groc, que vol dir que és el producte més car de la fila. Però amb un petit matís (o gran, depèn com es miri), que si compres dues ampolles el litre surt a 2,25 euros. Llavors seria el més econòmic.

I si el mes passat parlaven d’una circumstància un tant estranya a l’assenyalar que un supermercat ‘hardiscount’ tenia el preu del litre d’oli més car que ningú, aquest mes de març succeeix el mateix, però amb la bossa de patates blanques de 3 quilos.

En definitiva, aquest mes de març no ha hagut cap pujada ni cap baixada significativa de preu en ningú dels nou hipermercats de la Vila rosinca.

La Llista de la Compra està elaborada amb els preus de tots els hipermercats que hi ha actualment a Roses.

S’ha seguit el criteri d’escollir els productes de ‘marca blanca’. Productes que no desmereixen en qualitat als que coneixem de sobres al veure’ls publicitats a la televisió.

Els preus s’actualitzen cada mes, dia amunt, dia avall.

Aquesta llista s’ha elaborat amb els preus exposats dijous a la tarda, dia 27 de març de 2014

Llista de la CompraCliqueu a la imatge per ampliar-la

 Les caselles que estan marcades de color verd detalla el preu més econòmic, i les de color groc el més car.

* Pot de vidre de entre 400 i 500 grams
xxx: Vol dir que d’aquest producte no hi ha marca blanca a l’hipermercat corresponent, o bé que, simplement, no està a l’expositor.

El tomàquet del BON PREU és de la varietat de Ramell.
Les llaunes de cervesa són totes de marca desconeguda, o bé de la marca de l’hipermercat. En alguns centres comercials hi havien de diferents marques i s’ha escollit la més econòmica.