La piscina de Roses es posa el dia millorant les seves instal•lacions i renovant maquinària

Piscina Municipal de Roses

La sala de fitness ha estat una les instal·lacions de la piscina de Roses en les que s'han fet millores

La piscina municipal de Roses va estar tancada els primers dies de setembre per fer les revisions anuals, i enguany ha fet una millora de la sala de fitness

Piscina Municipal de Roses
La sala de fitness, una de les zones de la piscina de Roses en les que s’han dut millores

Durant l’aturada tècnica que s’ha realitzat entre el dia 1 i 10 de setembre, s’han fet un seguit d’accions preventives que són necessàries i que vénen recollides en el decret 95/2000 i en el manual tècnic de la Generalitat de Catalunya.

A més, s’ha aprofitat per dur a terme una important actuació de millora a sala de fitness i musculació. Així s’han renovat les màquines cardiovasculars que ja portaven 8 intensos anys en funcionament.
A partir d’aquests moments, tots els abonats i usuaris de la Piscina de Roses disposen d’un nou, complet i modern equipament Star Trac® format per: 5 cintes de córrer, 4 el·líptiques, 1 stepper, 5 bicicletes verticals, 2 bicicletes reclinades i 2 bicicletes Spinner®.

Una altra de les actuacions que s’hi han fet ha estat el canvi del terra de la zona d’estiraments i de pes lliure, s’han renovat les manuelles, s’han fet repassos de pintura i altres petites actuacions de millora, com per exemple al moble per a pilotes Fitball o la reparació o substitució dels seients d’algunes màquines de treball muscular, entre d’altres.

Aquestes actuacions, juntament amb l’equip de so autònom instal·lat mesos enrere, posen al dia la sala de fitness de la Piscina Municipal de Roses, per tal que pugui ser utilitzada per a tots els abonats i usuaris amb tot confort i seguretat.