La Piscina de Roses també va de Carnaval amb promocions dirigides als nous abonats

La Piscina de Roses també va de Carnaval

Parafrasejant l’eslògan del cartell del Carnaval d’enguany amb “Piscina de Roses? Sí Gràcies” la instal·lació municipal ofereix des de l’1 de febrer al 10 de març descomptes i promocions dirigides a captar nous abonats

La Piscina de Roses també va de CarnavalCoincidint amb el Carnaval de Roses, que enguany es promociona sota l’eslogan “Carnaval de Roses? Sí, gràcies”, la Piscina de Roses posa en marxa la campanya “Piscina de Roses? Sí, gràcies”, consistent en oferir un preu molt avantatjós a les noves altes. D’aquesta manera, les persones que es facin abonades de la instal·lació per primer cop, compten amb preus promocionals de 60 €/persona (públic adult) o de 50 €/persona (públic jove i gent gran), que inclouen matrícula i primer mes. En cas que l’abonament es realitzi a partir de meitat de mes, aquest preu passa a ser de 41€/persona.

D’altra banda, i únicament durant el mes de febrer, tots els exabonats de la Piscina que faci més de 3 mesos que estiguin de baixa, i que estiguin al corrent de pagament, es podran tornar a abonar sense haver de pagar la matrícula.

La Piscina s’afegeix així a la festa i a l’alegria del Carnaval rosinc, i ofereix unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se, relaxar-se… Totes les altes obtindran aquestes condicions, així com dues invitacions i el servei d’assessorament esportiu gratuït.