Suquet de peix de Rose

La Policia Local de Roses trasllada temporalment les seves dependències

Policia Local de Roses
Mòduls al costat del Teatre Municipal que seran les dependències de la Policia Local durant els propers 5 mesos

Les obres de remodelació i ampliació de l’edifici de la Policia Local de Roses, que s’iniciaran en breu motiva el trasllat de les dependències policials

Policia Local de Roses
Mòduls al costat del Teatre Municipal que seran les dependències de la Policia Local durant els propers 5 mesos

Uns mòduls habilitats i instal·lats a la plaça de l’Empordà, a escassos metres de la seu policial, concretament a la zona d’aparcament al costat del Teatre Muncicipal, són les noves oficines de la Policia Local de Roses. Unes noves dependències que han entrat en servei avui dimarts, 31 de març, i que prestaran servei durant els propers 5 mesos, temps previst que duraran les obres.

L’execució dels treballs a l’edifici de la Policia Local ha fet necessària la reubicació de la totalitat dels serveis policials que allotjava l’equipament. Concretament, els serveis administratius i de comandament s’han instal·lat a les oficines del Teatre, mentre que pel que fa al servei d’atenció al ciutadà s’ha considerat com a millor opció el muntatge d’una comissaria provisional formada per mòduls prefabricats, de fàcil accés i visibilitat.

Així, l’oficina d’atenció al públic s’ha instal·lat a la plaça de l’Empordà, a tocar del Teatre Municipal, on a partir de demà (31 de març), seguirà prestant la totalitat dels seus serveis. Es preveu que aquesta nova ubicació es mantindrà durant els 5 mesos que duraran les obres, que consistiran en l’ampliació i reforma de les actuals dependències policials situades a l’edifici de l’avinguda Tarragona, 64.

El projecte es desenvoluparà a totes les plantes de l’edifici i inclourà l’habilitació dels accessos; la remodelació de la planta baixa destinada a l’atenció al públic; del soterrani que es destinarà a sala de breafing, oficina, magatzem i garjola; de les plantes 1 i 2 que es distribuiran en despatxos i sales de reunions; i de la planta 3 que es reserva a vestidors.

L’ampliació suposarà augmentar l’actual edificació en 184 m2, passant dels 447 actuals a un total de 631 m2. El pressupost del projecte és de 475.000 €.