Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

La presidenta del Partido Popular de Figueres, Àngela Domènech, porta a la Fiscalía al president del PP de Girona, Jaume Veray

Àngela Domènech
Àngela Domènech davant el Palau de Justícia on va interposar la denúncia

Denuncia que la presidenta del Partit Popular de Figueres ha fet extensiva contra el secretari general, Daniel Ruiz i contra el gerent del PP Girona, Josep Toribio

Ángela Domènech, presidenta del Partit Popular de Figueres, portaveu i regidor electa per aquest municipi, ha interposat una denúncia per un presumpte il·lícit d’administració deslleial contra el president del Partit Popular de Girona, Jaume Veray Llit, el secretari general, Daniel Ruiz Pérez, i gerent de la formació, Josep Toribio Cusso.  

Segons Domènech, “en les eleccions municipals del 28 de maig de 2023, els denunciats en els seus respectius càrrecs, van rebutjat reiteradament facilitar-nos una mínima transparència de la seva gestió, resultant oculta als afiliats i en particular a la Junta Local de Figueres”.

Arran d’aquesta demanda, relata la president del Partit Popular de Figueres i portaveu  a l’Ajuntament de la capital altempordanesa, “com a reacció immediata, les dues sotssecretàries provincials, una de Comunicació i Acció Sectorial i l’altra d’Afiliats, van ser destituïdes i apartades de les seves responsabilitats via whatsapp -com va publicar ahir ViladeRoses- al·legant falta de confiança, arbitràriament i sense seguir cap procediment”.

Per Àngela Domènech “el principal problema del partit a la província de Girona resideix en la direcció provincial, els qui sempre han tingut a bé envoltar-se d’incompetents. Als qui qüestionen la seva gestió, més que dubtosa, són destituïts o apartats”.

La portveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Figures assegura que “el dia que Gènova s’atreveixi a posar ordre i aixecar catifes tindrem la possibilitat d’obtenir més d’un diputat i doblar la representació, com a mínim, en el doble de regidors”.