Nadal a Roses

La publicació més conyera del Carnaval de Roses treu a la llum el seu cinquè número

La publicació La Conya Rosinca, que surt durant l’epoca del Carnaval, compleix 5 anys

La Conya RosincaUn lustre distribuint-se de forma gratuïta a la Vila de Roses durant el Carnaval, i que ja, avui, ha arribat a moltes llars rosinques ·

Enguany el seu tema de portada és l’emplaçament definitiu de elBulli Foundation, que amb un to d’humor, ironia i sàtira, afirmen que “mentre sigui a Roses, se’ns ben refot on sigui. Com si ho volen posar al port pesquer, com a planta superior de la planta de filetejat”.

Una de les colles de Carnaval, Els Gats,  també té el seu protagonisme, on en un comunicat desmenteixen que vagin disfressats “del conegut personatge del còmic Spiderman”.

La Conya Rosinca consta de quatre planes on tothom, o no, pot sortir reflectir com a fet noticiable, ja que segons els seus creadors, “és una revista de servei públic, sense número de dipòsit legal, que es distribueix de forma gratuïta a la vila de Roses durant el Carnaval”.

Tot i que la principal característica d’aquesta publicació és sortir per les festa de carnestoltes els seus creadors “ens reservem el dret de publicar-la quan ens doni la gana”.

La Conya Rosinca és, en definitiva, una publicació de notícies inversemblants per llegir, fullejar o embolicar-se l’entrepà durant el carnaval de Roses.