La Residència Pi i Sunyer de Roses va celebrar la Festivitat de Sant Joan amb un concert

Residència Pi i Sunyer

El duo Xanadú va celebrar amb la seva música la festivitat de Sant Joan amb els usuaris de la Residència Pi i Sunyer

Un concert a càrrec del duo Xanadú i un berenar que va servir per celebrar tant la Festa de Sant Joan com haver sortit de gairebé tres mesos confinats a causa de la crisi sanitària de la COVID-19

80 dies justos són els que van estar confinats els usuaris de la Residència Pi i Sunyer sense poder rebre visites dels seus familiars a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. Una situació que es va posar fi el passat 1 de juny amb l’entrada de regió sanitària de Girona a la Fase 2 de la desescalada. Llavors la direcció del centre geriàtric va programar la visita dels familiars, d’un en un, amb estrictes mesures de seguretat.

I en arribar la revetlla de Sant Joan, el residents del centre geriàtric no van poder celebrar-la com anys anteriors, per aquest motiu, la Residència va programar per aquest passat dijous “un concert a càrrec del duo Xanadú, que venen des de fa molts anys, i un berenar per tal de celebrar aquesta festivitat de Sant Joan amb les corresponents mesures de seguretat i, per tant, no és pot ballar”, va afirmar el director de la Residència Pi i Sunyer, Josep Marés. Un berenar que va substituir “la barbacoa que fem cada any, i que la farem quan es pugui fer amb total normalitat”, va afegir.

Aquest concert ofert per Xanadú va ser un xic especial després “de passar uns mesos molts durs dels quals ens hem sortit molt bé gràcies als i les professionals de la Residència, als que vull agrair sincerament la dedicació que han demostrat en tenir cura de la gent gran, i que gràcies a tots ells no hem tingut cap positiu de coronavirus”, va destacar Marés, puntualitzant però, que “ara, actualment és molt més difícil de continuar així perquè rebem visites, però nosaltres prenem totes les mesures de seguretat i higiene per continuar sent una residència verda”.

El nombre dels familiars ha augmentat durant les visites

Quan l’1 de juny es va començar a permetre les visites dels familiars, entre les mesures de seguretat que es van prendre va ser que només un familiar pogués entrar a la Residència, ara, però, ja es permet l’entrada de tres familiars del resident, “però sense permetre el contacte entre ells i mantenint una distància de seguretat de 2 metres”.

Fins al moment, tant la direcció com els professionals sanitaris, així com tot el personal que hi treballa es poden enorgullir que la Residència Pi i Sunyer de Roses no ha registrat cap positiu de coronavirus.