La Ruta de les Tapes Roses ja es troba a la línia de sortida

Entre ahir dilluns i demà dimarts tots els establiments de restauració de la Ruta de les Tapes de Roses 2023 rebran el material per participar

Des d’ahir dilluns i fins demà dimecres s’està repartint les urnes, les cartolines i els llibrets on s’informa de les 84 tapes que es serviran durant la Ruta de les Tapes de Roses

Si diumenge passat fèiem un símil d’una cursa de competició automobilística dient que la Ruta de les Tapes escalfava motors en repartir els passaports amb el que els afortunats del sorteig de l’edició passada podran gaudir de franc les 84 tapes que es serviran enguany, avui podem dir que la Ruta de les Tapes es troba a la línia de sortida, ja que des d’ahir dilluns i fins demà dimecres el regidor de Promoció Econòmica, Félix Llorens, està repartint, personalment, les urnes, els segells, les cartolines i el llibret on surt tota la informació de tots els establiments de restauració i de les degustacions que es serviran durant l’edició d’enguany d’aquesta festa gastronòmica.

“A cada un dels 84 establiments que finalment participaran a la Ruta de les Tapes, a part de la urna, el segell i el número identificatiu, estem repartint 50 cartolines amb 9 requadres per a segellar les tapes que es van menjant i poder participar en el sorteig, i 25 fulletons informatius”, ha explicat Llorens, per afegir que “a l’igual que l’any passat aquest fulletons tenen un cost simbòlic de 20 cèntims, una quantitat irrisòria, però amb la que s’aconsegueix que la gent tingui cura d’ell i no el perdi”.
Aquest 20 cèntims d’euro, ha remarcat el regidor de Promoció Econòmica  “no tenen cap interès recaptatori, sinó d’estalvi, perquè quan es donava de manera gratuïta havíem de fer uns 15.000 fulletons, i des que val 20 cèntims amb 3.000 exemplars em fem prou i en sobren”, ha explicat.

Millor tapa i premis per al públic assistent

Com en edicions anteriors, el públic assistent podrà participar (a través d’una butlleta o via APP) en el concurs d’elecció de la millor tapa de la campanya. Per optar als premis cal realitzar 9 degustacions de tapes diferents i votar la tapa favorita. Entre totes els participants, se sortejaran 5 premis consistents en talonaris nominals per gaudir de totes les tapes de l’edició 2024 de la Ruta gratuïtament. El sorteig se celebrarà el 27 d’abril a l’Aula Gastronòmica de Roses.

Els establiments participants també opten al premi a la “Millor tapa de la Ruta 2023”. A més de la guanyadora per votació popular, un jurat professional, votarà també la seva proposta guanyadora. Tant la Millor Tapa del Públic com la Millor Tapa del Jurat, rebran un distintiu que podran exposar als establiments per acreditar les seves primeres posicions d’aquesta edició 2023 de la Ruta.

Durant la VII Ruta de les Tapes de Roses i del Vi DO Empordà 2023, que s’iniciarà aquest proper divendres, 17 de març, i es perllongarà durant 10 dies, fins al dia 26, seran un total de 84 establiments de restauració que tant els vilatans com visitants podran visitar per tastar les degustacions que serviran  acompanyades dels  vins que s’ofereixen, com ara garnatxes, moscatells i escumosos dels cellers de la DO Empordà.

Exit mobile version