La Segona Pedalada a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer ja té recorregut

Segona Pedalada a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer
El recorregut, de 10 km, dona la volta a tota la Vila de Roses

Es tracta d’un recorregut de 10 km que dona la volta a tota la Vila de Roses sent apte per tots els públics

A finals del passat mes d’abril, la Fundació Roses Contra el Càncer va obrir les inscripcions de la Segona Pedalada organitzada pel Club Ciclista Roses per ajudar als malalts i familiars de l’entitat socio-oncològica.

I a gairebé 15 dies de celebrar-se aquesta Segona Pedalada, que se celebrarà el diumenge, 22 de maig, ja s’ha fet públic el seu recorregut, que envoltarà pràcticament tota la Vila de Roses, ja que sortint des de la plaça Catalunya els participants es dirigiran per l’Avinguda de Rhode fins la rotonda de la benzinera del moll. Des d’aquí, i passant pel mig del poble, el pilot ciclista anirà en direcció a la urbanització del Mas Oliva, travessar pel ben mig del Parc Natural del Cap de Creus, enfilar per la carretera de les Arenes fins arribar a la urbanització de Mas Mates. I d’aquí, fer l’últim tram fins a la línia de meta, situada, com l’any passat, a l’interior de la Ciutadella.

Es tracta d’un recorregut de 10 km molt suau, apte per tots els públics, que es farà en poc menys d’una hora.

Un cop tots els ciclistes hagin arribat podran gaudir d’un bon esmorzar gràcies a la botifarrada prevista per l’organització.

Inscripcions

Si encara no t’has inscrit a la 2ª Pedalada benèfica es pot fer de dues maneres: online clicant AQUÍ , i de manera presencial a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer, ubicada al carrer Espronceda, 44, de Roses.
Cal destacar que si es fa de manera online, el donatiu de la inscripció és de 10 euros i si es fa de manera presencial, de 12 €.

Amb el donatiu cada participant obtindrà una samarreta exclusiva de l’esdeveniment a més de poder gaudir de la botifarrada.

Tot els donatius aniran íntegrament destinats al projecte d’atenció psicosocial de la Fundació Roses Contra el Càncer per ajudar els malalts oncològics de Roses i els seus familiars.