La solidaritat no para d’augmentar i ja són 36 empreses que se sumen al viatge de Roses a Sevilla en bicicleta d’en Ferdy

Juan M. Fernández

Carret que fa la vegada maleta que arrosegarà en Ferdy amb la bicicleta

Juan M. Fernández, Ferdy, farà en bicicleta, aproximadament, 1.250 quilòmetres, els que separen Roses de Sevilla, en favor de la Fundació Roses contra el Càncer

Juan M. Fernández
Carret que fa la vegada de maleta i de caixa d’eines que arrossegarà en Ferdy amb la bicicleta

Trenta empreses van ser les primeres que es van implicar amb el rosinc Juan M. Fernández, Ferdy, quan va donar a conèixer que tenia previst fer un viatge solidari en bicicleta de Roses a Sevilla, concretament a la Basílica de la Verge de Macarena.
El regidor de Festes i Carnaval de Roses va fer públic aquest nombre d’entitats comercials dijous passat. I divendres ja es van sumar tres, però ahir dissabte, tres empreses més de la Vila han volgut portar la seva solidaritat en el viatge que farà en Ferdy de Roses a Sevilla en bicicleta, per arribar a la Basílica de la Verge de la Macarena, en favor de la Fundació Roses contra el Càncer.

2 euros per quilòmetre recorregut
Un viatge solidari perquè l’intenció del regidor de Festes i Carnaval de Roses es la implicació del teixit empresarial però no per sufragar el trajecte en bicicleta, ja que els costos (allotjament i menjar) els assumirà totalment Juan M. Fernández,  sinó per poder donar 2 euros per quilòmetre recorregut a la l’entitat oncològica rosinca, i en Ferdy ha calculat que en farà al voltant de 1.250 km.

Així, actualment ja són 36 empreses de la Vila rosinca que se sumen a aquesta iniciativa solidaria de Juan M. Fernández. Una xifra que, gairebé amb tota seguretat, serà superada en els propers dies.

El viatge l’iniciarà el proper dissabte, 14 de març, amb la intenció d’arribar a la Basílica de la Verge de Macarena de Sevilla el dia 21.
Cal destacar que viladeroses.cat informarà puntualment, i etapa per etapa, del viatge en bicicleta de Juan M. Fernández.

EMPRESES COL·LABORADORES
Bicis a Punt Multiòptiques
Serralleria Giner Solà Gabinet Roses
Motos Soler Hotel Casa del Mar
Aurel Rastrojo Farmàcia Bosch
Drogueria Ferdy Restaurant Mas Palou
Anxoves de Roses Tren de Roses
Els Blaus de Roses Fusió Perruquers
Fusteria Monedero Easy Bikes
PubliMas Rocktail Empordà S.L.
Reformes Fernández Restaurant Cal Català
Cristalleria Roses Bar restaurant El Caiman
Pintor J. Antonio Moreno Fusteria Galadí
Piscines Gutiérrez Bricolatge Roses
Construccions Justo Quintana Perruqueria Eros
Protècnik Strena’t
BIM Consultors Planxisteria Ripoll
Salvador Guerra i Salamó En Bonamà
Electrotècnica Francesc Ferrer Natural Therapy Marina Q
viladeroses.cat informarà diàriament d’aquest viatge solidari d’en Ferdy