L’Ajuntament de Roses vol contractar 6 joves en pràctiques durant 6 mesos

Ajuntament de Roses

Els perfils sol·licitats són 4 auxiliars administratius/ves que treballaran a les àrees de Turisme, Urbanisme, Tresoreria i Promoció Econòmica, 1 tècnic/a d’arxiu a l’Arxiu Municipal i un dinamitzador/a a la Biblioteca

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament de Roses per contractar a 6 joves en pràctiques amb formació.

Els requisits per participar en el procés de selecció són estar inscrit en el programa de garantia juvenil i també com a demandant d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat, no haver participat en el programa de Joves en pràctiques dels anys 2017 o 2018 i haver obtingut la titulació requerida entre el 2015 i 2019.

Pel que fa a les titulacions necessàries per a cada vacant, es requereix la titulació del Cicle formatiu de Grau Mitjà en gestió administrativa per a les places d’auxiliar administratiu, del Grau en Història, Arxivística, Documentació o disciplines similars per a la de tècnic d’arxiu, i el Grau en Educació Infantil o Primària o similar, Grau en Informació i Documentació o Grau en Educació Social, per a la plaça de dinamitzador/a de la Biblioteca.

Els joves que compleixin aquests requisits i estiguin interessats en participar en el procés de selecció s’han d’adreçar a l’Oficina de Treball de Figueres, situada al carrer Anicet de Pagès, 10 abans, fins al dia 16 d’octubre de 2019.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu a través de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 16 octubre, mentre que la data d’incorporació prevista és el 31 d’octubre.