L’arquitecte Carlos Victòria presenta a Ca l’Anita el ‘Paisatge líquid’ de Roses

Carlos Victòria a Ca l'Anita amb la mostra 'Paisatge líquid'
Carlos Victòria amb dos dels seus paisatges líquids

Carlos Victòria, arquitecte de professió, treu tota la seva llibertat creativa a través de la pintura que es pot veure en l’exposició ‘Paisatge líquid’ inaugurada al Centre Cultural de Ca l’Anita

Carlos Victòria a Ca l'Anita amb la mostra 'Paisatge líquid'
Carlos Victòria amb dos dels seus paisatges líquids

Segons l’arquitecte i artista, Carlos Victòria, l’arquitectura i la pintura es complementen, “estan molt lligades, però la segona et dona més llibertat que no pas et proporciona l’arquitectura, evidentment, ja que en la pintura ets tu l’amo de l’obra des de principi fins al final i, per tant, ets tu l’únic responsable del que fas, ja que en l’arquitectura intervenen normatives, intermediaris i usuaris, i tu et converteixes en un intermediari més, en un simple transmissor”.

I Carles Victòria, per tant, és l’únic responsable de l’exposició que va inaugurar dissabte, al Centre Cultural de Ca l’Anita, dins el cicle de Mirades Pròpies, impulsat per l’Ajuntament de Roses per donar a conèixer i oferir un espai als artistes locals per projectar la seva obra. I Victòria, arquitecte municipal i artista, va presentar la seva obra titulada ‘Paisatge líquid’, i en la que els visitants poden veure, precisament, “retalls del nostre paisatge, el qual està en continua transformació, que són molt interpretables i, per tant, són paisatges molt fluids i molt variables”.

Una exposició de pintura en la que l’arquitecte Victòria interpreta les emocions que l’han significat per a ell els paisatges de Roses realitzats amb tintes, aquarel·les i acrílics.

Les obres de Carlos Victòria mostren al visitant de l’exposició, segons l’assessor de Cultura de l’Ajuntament de Roses, Toni Martínez, “formes caòtiques on la imaginació queda atrapada i aquesta una forma, una imatge, que pugui reconèixer, per simplement donar un significat a allò que està veient”.

I allò que està veient el visitant és un ‘Paisatge líquid’ de Roses, en una mostra que romandrà al Centre Cultural de Ca l’Anita fins al 16 de desembre.

Horari de visita:

De dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 19.30 hores
Dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 i de 17 a 20 hores.