L’equip de rallis Tela Marinera Team de Roses es proclama campió del III Off Road Clàssic Cup de Girona

III Off Road Clàssic Cup de Girona
Rafa Ortiz i Èric Michelet amb els trofeus de campions amb els organitzadors de l'Off Road Clàssic Cup de Girona

L’Off Road Classic Cup de Girona és el campionat provincial de rallis de terra

El rosincs Rafa Ortiz i Èric Michelet, components del Tela Marinera Team de rallies, co-patrocinat per ViladeRoses es proclamen guanyadors del tercer campionat provincial de rallis de terra -l’Off Road Off Road Classic Cup de Girona– en suspendre’s l’última prova a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Els organitzadors d’aquest campionat de rallis van programar 4 proves, les quals van haver d’ajornar i canviar dades del calendari segons els protocols de seguretat que les autoritats anaven aplicant degut a la crisi sanitària. Finalment, però, de les quatre proves programades només s’han pogut celebrar dues, el IV Clàssic Baix Empordà a la població de Mont-ras del passat mes de març i el II Clàssic Esprint Pla de l’Estany, que es va disputar el passat mes de setembre a Sant Miquel de Campmajor.

III Off Road Clàssic Cup de Girona
L’equip Tela Marinera Team de Roses durant la disputa del II Clàssic Esprint Pla de l’Estany

El binomi Rafa Ortiz (pilot)-Èric Michelet (copilot) van guanyar a la seva categoria la 4×2 en el ralli del Baix Empordà i van arrasar al Pla de l’Estany emportant-se la victòria en totes les categories en les que estaven inscrits.

Aquest triomf els va fer liderar el campionat tot i que empatats a punts amb l’equip Foix-Juncosa, però en quedar millor classificats a la primera prova el Tela Marinera Team van passar a comandar la classificació de la general. Un liderat que els ha donat el triomf absolut del III Off Road Off Road Classic Cup, “sí, perquè la última prova que, en principi, semblava que es podia celebrar finalment no ha estat així i ens sap greu ja que ens feia il·lusió disputar-la perquè se havia de disputar a casa nostra, a l’Alt Empordà, i perquè era la prova en la que serviria per desempatar a punts amb els segons classificats, però bé el resultat per nosaltres ha estat bo, perquè ens hem proclamant campions”, ha manifestat Rafa Ortiz, destacant que ens proclamat campions amb el cotxe menys potent de tot el campionat -corren amb un Seat Panda 35- i tot i que és un ralli de regularitat i no pas de velocitat, la manca de potencia és més un handicap que no pas un avantatge”.

Per la seva part, Èric Michelet, mostrava la seva alegria en conquerir aquest campionat de rallis agraint “a tots els nostres patrocinadors el seu recolzament. Gràcies a tots ells, 911 Taller, Grup Padrosa, Disretol, el diari ViladeRoses i el distribuïdor de Valvoline ha estat possible guanyar el títol en la nostra segona participació en aquest campionat”.

L’objectiu de Rafa Ortiz i Èric Michelet per a la pròxima temporada estarà en defensar aquest títol i “si podem i la crisi sanitària ho permet, anar a córrer un altre cop la Maroc-Challenge o bé un ralli de 8 o 10 dies”.