Suquet de peix de Rose

L’equip ‘Pilotes per un Somriure GTR’ torna al ral·li solidari de la Maroc-Challenge

Maroc Challenge
Foto de familia de la presentació de l'equip L’equip ‘Pilotes per un Somriure GTR’

Aquest passat diumenge es va presentar l’equip ‘Pilotes per un Somriure GTR’ que anirà a córrer el ral·li nord-africà, que en aquesta ocasió està composat per l’incombustible José Luís Martos, Popi, com a pilot i la perruquera de Roses, Lídia de la O, fent de copilot

Es diu que totes les persones tenen una missió en aquesta vida. I la de rosinc  José Luís Martos és, des del 2015, córrer la Maroc Challenge. Des d’aquell any fins ara no ha faltat cap any a la cita del nord d’Àfrica, ja que esdevé tota una aventura de competició automobilística pel desert marroquí amb un clar component solidari. Tan és així que fins i tot, en Popi, ni tan sols va deixar d’anar a córrer l’any que li van diagnosticar un càncer pocs dies abans d’anar-se’n cap al Marroc.  

I aquest passat diumenge es va presentar, a la plaça Catalunya, l’equip ‘Pilotes per un Somriure GTR’ que, composat en aquesta ocasió pel propi Martos com a pilot, i la perruquera de Roses, Lídia de la O, com a copilot, disputaran la Maroc Challenge Winter 2023 l’1 al 10 de desembre.

Una Maroc que recorrerà, en aquesta edició, més de 4000 km entre valls, altiplans i dunes fins arribar a l’imponent Erg Chebbi, un mar de sorra de 28 quilòmetres de longitud i 5 d’amplada, on els participants creuaràn les seves imponents crestes, més afilades i altes de tot el recorregut.

Durant el transcurs del ral·li, l’equip ‘Pilotes per un Somriure GTR’ té previst fer entrega “de més de 250 pilotes recollides donades per la Unio Esportiva Cabanes i el consistori cabanenc, a més de les pilotes que ens ha fet entrega l’Ajuntament de Roses per al projecte Hassi L’Abyad”, ha assenyalat en Popi, que sap de segur, per l’experiència dels anys anteriors, que “dibuixarem molts de somriures en les cares de la mainada que trobarem en el desert més vermell del Marroc”.

Cal destacar que a la presentació van assistir, l’alcalde de Roses, Josep Mª Martínez, el regidor d’Esports, Miguel Muñoz, la regidora de Cultura i Festes, Silvia Ripoll, la regidora de Govern Obert, Ester Navas, el coordinador de FADIR, Manel Pulleiro, el president de Motor club Tocats Pels Clàssics, Rafa Ortiz, i el president de la Unió Esportiva Cabanes, Carles Llanet, club de futbol que s’ha bolcat amb l’ONG ‘Pilotes per un Somriure i que des de fa uns anys s’ha bolcat amb la iniciativa solidària de Josep Lluís Martos amb la donació de centenars de pilotes de futbol.