Les bruixes i bruixots regnaran enguany al Carnaval de Roses

Colla Bruel

La colla Bruel ha decidit, en l’any del seu regnat infantil del Carnaval de Roses, treure a passejar a una vintena de bruixes i bruixots

Carnaval de Roses
Alguns dels components de la Colla Bruel

Si la colla Bruel l’any passat feia por durant les desfilades del passat Carnaval, ja que van decidir deixar en llibertat una vintena de lleopards, enguany continuen pel mateix camí perquè aniran disfressats de bruixes i bruixots, aquelles i aquells que eren els dolents del contes que es explicaven de partits. I el perquè d’aquesta disfressa té una resposta contundent, “com som els Reis Infantils  del Carnaval vam decidir buscar un motiu infantil per disfressar-nos”, ha explicat la cap de colla, Isabel García. La mateixa Isabel diu que com no posen barraca per a la festa major d’estiu, totes les despeses surten de la quota que paga cada membre, “que són 120 euros, excepte els més petits, que depenen de l’edat paguen entre 60 i 100 euros”.

I quin és l’estri més característic de les bruixes, a part de l’escoba? Doncs una olla gegant on preparen les seves pòcimes i bulleixen tot el que agafen per menjar-se’l, aixòí la carrossa de la colla Bruel serà “una olla de bruixa com element principal, tot i que també estarà engalanda amb imatges de gats i altres elements típics de les bruixes”, ha assenyalat García.

Colla BruelLa colla Bruel, com la majoria també ha demanat la subvenció de 250 euros a totes les colles de Roses, uns diners que, segons suposa la cap de colla, aniran bé per mitigar els costos que suposa els preparatius i la posterior festa de disfresses.

I com a Reis Infantils de Carnaval que són, res a dir tenen respecte al número de sortida, el 2, tot i que la Isabel considera just l’actual sistema per establir l’ordre de desfilada de cada colla. Això sí, tampoc “veuria malament que es donés prioritat a les colles de Roses”, ha afirmat l’Isabel.

I com la majoria de components de la colla Bruel són mainada, la cap de colla veu molt positiu que “no es serveixi alcohol durant la desfilada de dissabte”. Un inciativa que a Isabel García li agrairia que es fes extensiu a la passada de diumenge.