Les voluntàries de les Polseres de la Fundació Roses Contra el Càncer donen 3.000 € a l’Hospital de Figueres

Donació Fundació Roses Contra el Càncer a l'Hospital de Figueres

Donatiu fet expressament per ajudar a malalts i personal sanitari de l’Hospital de Figueres a lluitar contra el coronavirus

A finals de l’any 2014 un grup d’amigues de Roses, arran que a una li diagnostiquessin un càncer, van “decidir muntar un taller de polseres solidàries per ajudar, d’alguna manera, a combatre la malaltia”, ha afirmat Assumpció Llach, membre d’aquest grup de dones.

Un taller de voluntàries de les Polseres, que és com es coneix aquest grup creat en el marc de la Fundació Roses Contra el Càncer, i que ara, “veient la situació d’emergència pel coronavirus vam creure convenient, tot i que no té veure amb l’oncologia, fer una donació a l’Hospital de Figueres perquè, desgraciadament, hi ha molta gent, tant malalts com personal sanitari, que necessita d’ajuda per lluitar contra aquest virus”.

Així, les voluntàries de les Polseres de la Fundació han fet una donació per un import de 3.000 euros, realitzat aquesta mateixa setmana de manera telemàtica, a l’Hospital Comarcal de l’Alt Empordà.

Polseres solidàries que han assolit grans donacions per ajudar als malalts i familiars oncològics

Aquest grup de voluntàries de les Polseres de la Fundació Roses Contra el Càncer, des de la seva creació, ha elaborat polseres i més polseres, que amb la venda de les mateixes han aconseguit uns resultats, en forma de donacions, que potser ni elles mateixes esperaven assolir.
La primera d’elles va ser l’any 2016, quan van donar a l’ICO de Girona 8 butaques automàtiques. Més endavant, van aportar el seu gra de sorra per a la creació del Jardí Terapèutic del Centre sociosanitari Bernat Jaume. També han col·laborat amb l’adquisició d’un llit especial per a l’Hospital de Figueres  destinats a pacients oncològics, i han ajudat econòmicament al Dr. Joaquim Bosch, de l’ICO de Girona, en el seu projecte d’investigació oncològic.

I tot, amb l’elaboració d’unes polseres que cada dia més gent llueix al seu canell.