Suquet de peix de Rose

L’escolar i guitarrista Angus Young vindrà a examinar-se a l’escola Bai de Feis del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2023
Els professors de la colla Bai de Feis que examinaran a l'escolar i guitarrista Angus Young

I ja de pas, Angus Young té previst oferir quatre concerts aquest proper cap de setmana a Roses amb el seu mític grup AC&DC

La colla Bai de Feis, “la que més mola de tot el Carnaval” (interrupció del cap de colla Sergio Cayuela), va estar molt anys homenatjant a primeres espases de la música durant el Carnaval de Roses, Donna Summer, Georgie Dann, Alaska i Mario Vaquerizo, Cèlia Cruz i el Grup Parchís van passar pel sedàs de Bai de Feis.

De cop i volta un any van parar de fer tributs de cantants i es veu que a algú no li va agradar i li va calar foc a la seva carrossa, tot i que encara no hi ha cap sospitós sobre la taula de tal barbaritat.
Però per si de cas els de Bai de Feis, no se la volen tornar a jugar “i enguany anirem d’Angus Young que, per qui no ho sàpiga, és el guitarrista del grup de hard rock AC&DC per posar-li una mica de marxa al Carnaval de Roses, que està molt apagat ” ha afirmat el cap d’aquesta colla, Sergio Cayuela. Així, els membres d’aquesta colla esperen que tornant a homenatjar a una primera espasa de la música no se’ls incendiarà la carrossa.

I parlant de carrossa van haver de comprar un remolc ja que les flames van devorar el seu, i van comprar un de nou (bé, de segona mà, ja s’entén) “a on fa 15 anys vam comprar el primer, al Circ Americano, perquè la colla Bai de Feis és pionera en això, quan tothom ha comprat ara el remolc al Circ nosaltres ja els hem comprat el segons. Som pioners en la compra del remolc al Circ Americano”, va dir Cayuela, que si tingués tant de diners com de pujat l’ego, seria el  gendre perfecte.

Un remolc “de 6 metres perquè com no teníem lloc on poder treballar van preferir agafar una de petita, perquè si agafem una de 100 metres on la guardem després?”. Ni idea, però amb un remolc de 100 metres, si existís, seria la única colla que desfilaria pel Carnaval de Roses… I aquest remolc l’estan decorant “d’una manera molt fosca, amb flames, guitarres i campanes de l’infern, amb una gorra gegant que representarà al músic Angus Young, mentre que nosaltres anirem disfressats amb la disfressa d’escolar, el típic uniforme de col·legi australià, que el guitarrista va popularitzar durant els directes del grup AC&DC”.

En total seran 46 Angus Young els que tocaran la guitarra durant el Carnaval de Roses, actuació per la que cadascú dels guitarristes ha pagat “150 euros amb la modista a part”.

Per a en Sergi Cayuela és tot un encert que el port pesquer es torni a tancar només per les colles de Carnaval, en assegurar que “va ser una de les millors idees que va tenir Bai de Feis, reclamar el seu tancament any rere any només per les colles inscrites al Carnaval, amb això també som pioners”.

Apa, i no és més guapo perquè no es pentina, que sinó…