L’Espai Gironès regala vals de 10 € per als restaurants i cinemes del centre

Espai Gironès

Interior de l'Espai Gironès / arxiu

La promoció Star Plans es farà de l’11 al 30 de març per a les persones que presentin tiquets de compres a partir de 35 euros

Espai Gironès
Interior de l’Espai Gironès / arxiu

L’Espai Gironès regalarà, de l’11 al 30 de març, 400 vals de 10 euros cadascun que serviran per gastar en els restaurants i cinemes del centre comercial, de dilluns a dijous i fins el dia 18 d’abril. La promoció Star Plans s’adreça a les persones que facin una compra de com a mínim 35 euros. Presentant els tiquets al Punt d’Informació podran obtenir els vals (un màxim de quatre vals per persona) fins que s’esgotin.

Aquest pla s’emmarca en les promocions periòdiques que fa l’Espai Gironès per retornar als clients la confiança i  per dinamitzar el centre comercial, com a espai de referència a les comarques gironines.

Durant el període de la promoció, de l’11 al 30 de març, l’Espai Gironès acollirà l’exposició “L’espai a l’Espai” que farà un recorregut interestel·lar per descobrir curiositats sobre els planetes del sistema solar. La mostra s’ubicarà a la planta baixa del centre comercial.

Espai Gironès

Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de  400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes  on hi ha instal·lats operadors líders com  Fnac, Odeón Multicines, Nespresso, Caprabo, Zara, Pandora, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sprinter, JD Sports, i  Brighty&Co , entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.