L’institut Illa de Rodes de Roses dóna a conèixer el Cicle Formatiu de Conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural

Institut Illa de Rodes de Roses

El Centre de Secundària de Roses ha previst per dimarts, 6 de maig, una Jornada de Portes Obertes per exposar el valor formatiu d’aquest Cicle

Institut Illa de Rodes de RosesL’Institut Illa de Rodes, de Roses,  imparteix els estudis de Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural. El perfil professional d’aquests tècnics capacita per a incorporar-se al món laboral com a:

  • guia de turisme eqüestre,
  • guia d’itineraris en bicicleta,
  • guia d’activitats esportives en el medi marítim,
  • acompanyador o acompanyadora de muntanya
  • coordinador o coordinadora d’activitats de conducció i guiatge en la natura.

Les persones que superen el cicle formatiu obtenen un títol de tècnic o tècnica que els permet accedir al batxillerat o a un cicle de grau superior (cal superar la prova  o el curs d’accés)

S’ha previst una Jornada de Portes Obertes a les famílies i alumnat interessat, el proper dimarts 6 de maig, a les 20 hores, a l’Institut Illa de Rodes (Ctra. de les Arenes 57, 17480 Roses).

La direcció del centre exposarà el valor formatiu d’aquests estudis, i des de la coordinació i el professorat del Cicle Formatiu es mostrarà amb detall el pla d’estudis i pràctiques en empreses, els sistemes de seguiment i d’avaluació, la qualitat de les activitats, el material necessari i el cost anual.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a l’Institut Illa de Rodes a través del tel. 972.15.43.83, l’adreça de correu electrònic iesilladerodes@xtec.cat, així com a través de la pàgina web del centre http://www.iesilladerodes.cat.