Fira de la Rosa de Roses

L’Oficina Jove de l’Alt Empordà presenta la nova programació d’activitats d’octubre a desembre

La consellera comarcal de Joventut, Núria Escarpanter i el regidor de l’Ajuntament de Figueres, Pere Montserrat, han destacat que l’Oficina Jove és un model d’èxit pel qual ambdues institucions seguiran apostant

Amb l’inici del curs escolar l’Oficina Jove de l’Alt Empordà ha presentat el seu programa d’activitats d’octubre a desembre. Es tracta d’un llibret que es repartirà a tots els instituts i centres culturals i de lleure i que es podrà consultar també digitalment al web www.empordajove.cat.

En aquesta nova temporada s’ha apostat per activitats demandades pels joves com tallers de bateria, kickboxing, o jocs de taula i es recupera el projecte del grup de teatre en col·laboració amb la companyia A Mossegades que forma els joves per poder dissenyar i actuar en la seva pròpia obra de nova creació.

També es seguirà oferint el servei “Fem els deures” per alumnes d’ESO, el servei de salut i el d’emancipació juvenil, atès conjuntament entre els tècnics de l’Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal.

La consellera Núria Escarpanter ha destacat la feina que es fa des de les dues institucions perquè l’Oficina Jove sigui un espai de trobada i aprenentatge en el lleure que fomenti i l’oci educatiu per als i les joves de Figueres i de la comarca, i ha assenyalat que “tal com ja van avançar el president del Consell Comarcal, Agustí Badosa i l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, la voluntat d’ambdues institucions per als propers anys és anar de la mà i teixir complicitats.”

Per la seva banda, el regidor de Joventut Pere Montserrat ha remarcat “el compromís del nou govern de Figueres és seguir impulsant polítiques juvenils amb la fórmula de l’Oficina Jove. Intentarem reforçar aquest model ampliant l’oferta d’activitats i serveis per als joves.”

L’Oficina Jove dona diàriament un servei gratuït a entre 50 i 100 joves d’entre 12 i 29 anys, que poden fer ús de l’espai o bé participar de les xerrades, tallers , sortides i activitats organitzades