L’Orquestra de Cambra Impromptu ofereix un exquisit Concert de Nadal a Roses

El Concert de Nadal és tota una tradició aRoses, com a moltes poblacions arreu del món, dins la programació nadalenca

Concert de Nadal de Roses
L’Orquestra de Cambra Impromptu va oferir el Concert de Nadal de Roses

L’Oquestra de Cambra Impromptu, amb el seu director Eugen Kleyner i la soprano Federica di Trapane, acompanyats d’una dotzena de músics, van oferir dissabte a la nit a l’Església de Santa Maria un concert de Nadal on van interpretar obres de diferents compositors, de distintes èpoques i que van viure en diferents parts del món.

Un concert que es va iniciar amb un fragment i una Àrea de la òpera del Barber de Sevilla de Rossini i que va continuar, ja amb la Soprano apareixent a l’escenari, amb els quatre moviments, Prelude, Sarabanda, Gavotte, Air i Rigadon de la Suite Holberg d’Edvard Grieg.

Tot seguit, la música de Verdi, Brahms i Puccini, entre d’altres compositors van fer les delícies dels amants de la música clàssica que es van aplegar dissabte a l’Església de Santa Maria de Roses.

Cal destacar que el director de l’Orquestra de Cambra Impromptu, el rus Eugen Kleyner, ha treballat amb diferents orquestres simfòniques de Moscou i actualment, des del 2012 forma part d’una de les orquestres més prestigioses i versàtils del seu país, l’Orquestra Simfònica Txaikovski.

Per la seva banda, la soprano Federica Trapani, ha rebut diferents premis gràcies a la seva gran veu, com ara el premi Voci del Mediterrani per a cantants d’òpera o el premi especial de l’Orquestra Simfònica Siciliana per la seva interpretació de Barbarina a la Noces de Fígaro.