El mag que va fer desaparèixer la Sagrada Família de Barcelona inaugura la nova programació de Teatre de Roses

Mag Dakris al Teatre de Roses

El Mag Dakris estrena estrena la nova temporada del Teatre de Roses amb l’espectacle “Ya no me ves ”

Mag Dakris al Teatre de RosesDavid Vidal es guanya la vida como artista. Concretament fent màgia. I el seu nom artístic és Mag Dakris, acrònim de David i Cristian, el seu germà.

Està considerat com la gran promesa de la màgia espanyola, ja que amb tan sol 30 anys no deixa d’acumular premis, però sobretot no deixa d’assolir reptes a l’estil David Copperfield, el seu idol.

Reptes com fer desaparèixer una torre de la Sagrada Família de Barcelona, com es pot comprovar en el vídeo de sota.

I el Mag Dakris inaugura aquest diumenge la nova temporada del Teatre de Roses amb l’espectacle “Ya no me ves”, on combina la màgia, l’humor i els efectes impossibles per explicar la història del noi invisible.

Aquest jove mag va ser nominat al 2012 Mag de l’Any en el Memorial Frakson de Madrid, va aconseguir el Tercer Premi al Congrés Internacional de Màgia d’Almussafes i també el Tercer Premi Cabra Cadabra de Còrdova.
Al 2013 va ser campió d’Espanya al Congrés Màgic Nacional de Guadalajara i Primer Premi al Congrés Màgic Nacional de Cadis. I al 2014 es va fer amb el Prize Nuove Proposte Master of Magic d’Itàlia.

David Vidal o el Mag Dakris és conegut per les seves aparicions a TVE1, juntament amb estrelles com Bustamante, Ricky Rubio, Sergio Dalma, Alaska i Mario, entre d’altres. A més, és el mag creador de Discovery Max en els programes de El Mago Pop, produïts per El Terrat.

Entrada: 10 €

Durada: 75 minuts

Venda d’entrades online a www.rosescultura.cat.