Manuel Rubio finalitza el viatge de ‘Moebius por el Mundo’, però no el projecte

'Moebius por el Mundo'
Manuel Rubio amb la seva família, l'Oscar i la Vicky

Manuel Rubio del projecte Moebius por el Mundo’ arriba a casa seva després de 4 mesos i 8 dies donant la volta al món

'Moebius por el Mundo'
Manuel Rubio amb la seva família, l’Oscar i la Vicky

Quatre mesos i 8 dies d’iniciar el seu viatge des de Sant Vicenç dels Horts i viatjar per Espanya (València, Granada, Madrid), >Europa (França, Bèlgica, Alemanya, Itàlia), un altre cop Espanya (Barcelona, Madrid), EE.UU. (Nova York, Washington, Virginia, Houston, Alabama, Tennessee, Louisiana, Texas, San Antonio) Centreamèrica (Mèxic, Guatemala, El Salvador, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panamà), i Sudamèrica (Colòmbia, Veneçuela, Equador, Perú, Bolívia ,Argentina), Manuel Rubio, el Motorista Solidari del projecte de ‘Moebius por el Mundo’ ja és a casa seva.

Quatre mesos i 8 dies a on li ha passat de tot “em van robar (a Veneçuela), he patit accidents (a Bolívia), he estat a punt de morir enverinat (durant el viatge en vaixell entre Panamà i Colòmbia) i em van fer acusacions molt serioses a través de Facebook”, va dir Manuel el dia 4 d’octubre quan encara hi era a l’Argentina.

Quatre mesos i 8 dies, sobretot, en què el Motorista Solidari va difondre (i de què manera!) la Síndrome de Moebius per tot el Món. Gràcies a Manuel Rubio moltes, moltes famílies Moebius de diferents països que no es coneixien, ara, es podran ajudar entre elles.

Gràcies a Manuel Rubio la Síndrome és molt més coneguda ara que fa 4 mesos i 8 dies (avui 9 dies).
Per això, Manuel Rubio, el Motorista Solidari es va convertir en un HEROI, així, amb majúscules, pels familiars i afectars de Moebius. I com va dir Matias Rosa al Facebook “si no existiera Manuel Rubio, l’hauriem de crear”.

El projecte continua

El viatge de ‘Moebius por el Mundo’, va acabar, de moment, ahir, dia 16 d’octubre. Però no els projecte, perquè ara “s’ha de fer el documental per continuar amb la seva difusió”, va afirmar Manuel, que a curt termini té un altre projecte, apuntar-se a classes de ball de saló, “s’ho vaig prometre a la meva dona i ho de complir”.

Manuel Rubio a Roses

Està previst que Manuel Rubio visiti Roses el proper 22 de novembre, dia l’Associació Catalana de Moebius de Roses celebrarà la seva gala anual al teatre municipal.