Més activitats del programa Aprenem Jugant a Roses per aquesta tardor

Aprenem Jugant a Roses

Aquesta serà la sisena edició del programa Aprenen Jugant que porta a terme l’Àrea d’Ensenyament de Roses

Aprenem Jugant a RosesL’Ajuntament de Roses torna a organitzar de cares a aquesta tardor de 2018, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, una nova edició del Programa d’Activitats Educatives Aprenem Jugant.

Un programa que porta desenvolupant des de 2013 l’Àrea d’Ensenyament del consistori rosinc en el marc del Pla Educatiu Municipal (PEM), i des de llavors s’ha anat desenvolupant diferents activitats educatives-formatives, tot partint de la premissa que la Vila de Roses ha d’esdevenir un espai d’aprenentatge permanent.

Recordem que la primera edició del Programa Aprenem Jugant es va portar a terme al maig de 2013. Les següents edicions, però, sustentades en aquest primer tastet, es van realitzar durant la tardor. La  primera la del mateix any 2013 i una posterior al 2014.

Durant els anys 2015 i 2016 es van programar, exclusivament, xerrades adreçades a les famílies, amb un nivell de participació molt alt (entre 80 i 200 persones a cada xerrada).

I les dues últimes edicions es van portar a terme durant la tardor de l’any passat, i la darrera durant aquest mes de juny de 2018.

I a l’octubre s’iniciarà la siena edició del Programa Aprenem Jugant amb l’organització d’una desena d’activitats adreçades a facilitar l’accés al coneixement a tots els vilatans de Roses.

Un programa de tardor on hi ha propostes relacionades amb l’alimentació i la nutrició, l’astronomia i la robòtica, i l’arquitectura. Activitats totes, que seran dinamitzades per professionals especialistes en les temàtiques proposades.

Preinscripcions

Per poder participar al Programa Aprenem Jugant és requisit indispensable haver formalitzat la corresponent preinscripció, a càrrec del pare, la mare o el tutor/a legal del menor, a cada activitat on es vulgui participar.

Les preinscripcions es formalitzaran, preferiblement, mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament de Roses durant el període del 24 al 30 de setembre; o bé presencialment al SAC en horari de 9 a 14h, els dies 26 i 27 de setembre de 2018.

Places limitades

Està previst fer un sorteig de places per cada una de les activitats on la demanda hagi superat l’oferta, un sorteig que es portarà a terme el dia 3 octubre de 2018.
Cal destacar, però, que tindran prioritat d’admissió els infants i joves empadronats a Roses.

A partir del divendres 5 d’octubre a les 10h el llistat d’admesos/exclosos romandrà penjat al plafó de l’Àrea d’Ensenyament, situada al primer pis de l’edifici de Can Jordà (Plaça Catalunya, 8).

Els preinscrits que hagin quedat exclosos es mantindran en llista d’espera i se’ls trucaria si es generés una vacant, fins a dos dies abans a la data d’inici de l’activitat.

L’Ajuntament es reserva el dret d’anul·lar les activitats que no hagin obtingut el mínim necessari de preinscrits un cop finalitzat el període establert a tal efecte

En el supòsit de quedar places vacants en alguna activitat que un cop finalitzat el procés de preinscripció hagi obtingut el mínim necessari per ser portada a terme, però no hagi omplert el nombre màxim de places ofertades a l’inici, es podrà mantenir obert el procés de preinscripció fins a cobrir el total de places vacants, i en tot cas, fins dos dies abans de la data de realització de l’activitat.

Queden excloses del procés de preinscripció les activitats de :

  • Planetari Digital
  • Xerrada del dietista-nutricionista Julio Basulto