Es millora l’enllumenat i la imatge del passeig nord del Port Esportiu de Roses

Millores a la Quana del Port Esportiu

Espigó de la Quana del Port Esportiu

S’han portat a terme millores d’enllumenat i enjardinament al passeig sobre l’espigó de la riera de la Quana, al Port Esportiu Municipal

Millores a la Quana del Port Esportiu
Espigó de la Quana del Port Esportiu

L’empresa municipal de serveis ROSERSA ha portat a terme la renovació de l’enllumenat públic i adequació del passeig nord del Port Esportiu de Roses. L’actuació, ja finalitzada, ha permès substituirles lluminàries que hi havia, que eren perilloses, primer perquè estaven encastades a terra i, segon, perquè no funcionaven bé, per la qual cosa la gent no les veia i podia caure a terra, i per això s’ha decidit substituir-les per un total de 5 fanals amb làmpada de leds, amb les que aconseguirem, a més, un estalvi energètic”,  ha explicat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández.
S’ha aprofitar les tasques de substitució de les lluminàries per “fer una redistribució dels bancs, així com la restauració del paviment i la replantació d’arbres, per tal de millorar la imatge i fes l’estada encara més agradable als passejants”, ha afirmat Fernández.

Els arbres que s’han plantat han estat dos tamarius, incrementant així la singularitat del port municipal de Roses, l’únic de la costa catalana amb un arbrat.