Miquel Suñer aconsegueix el repte de nedar des de Roses a Port de la Selva

Travessa Roses-Port de la Selva
Miquel Suñer assoleix el repte de nedar de Roses a Port de la Selva

En 9 hores, dues hores menys del previst, el nedador gironí Miquel Suñer, assoleix el repte de nedar 32 km, la distància que separa Roses de Port de la Selva, rodejant la Península del Cap de Creus

Travessa Roses-Port de la Selva
Miquel Suñer assoleix el repte de nedar de Roses a Port de la Selva

Al voltant de les 4 de la tarda ha estat quan el nedador gironí Miquel Suñer ha arribat a la platja del Port de la Selva, després de nedar 32 quilòmetres, provinent de la platja Gran de Roses.

D’aquesta manera, Suñer ha assolit el repte de natació en aigües obertes i completar la ruta més llarga de la Costa Brava.

El nedador gironí, acompanyat durant tota la travessia pel seu equip, Lluís Suñer i Bernat Sardà, des de una barca de suport, ha sortit a les 7 del matí en punt des de la platja Gran de Roses, i durant 9 hores i un ritme d’entre 44 i 48 braçades per minut, ha aconseguit arribar al Port de la Selva per aconseguir l’objectiu d’unir nedant aquestes dues poblacions per tal de promocionar la Costa Brava.

Aquest repte esportiu assolit per Miquel Suñer se suma a la Tripe Corona de natació  aconseguida pel nedador gironí al 2012, a l’aconseguir la tercera de les proves que conformen aquest guardó d’aigües obertes, creuar el Canal Catalina a California de 35 km. Al 2010 va aconseguir la primera de les proves al travessar el Canal de la Manxa, de 50 km de distància i al 2011 la segona, quan va rodejar la Illa de Manhattan nedant 55 km.