Cinema a la Fresca

Molta fred, però més ganes de festa tenia la gent per inaugurar el Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2018
El Carnaval de Roses està ple de noies guapes, però no com aquesta

El Carnaval de Roses es va inaugurar ahir amb l’objectiu de millorar la qualitat i la imatge assolida l’any passat

Carnaval de Roses 2018
El Carnaval de Roses està ple de noies guapes, però no com aquesta

El Carnaval de Roses ja ha començat. Ahir, dijous, es va inaugurar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, la festa més mediàtica de la Vila amb la presentació del gran públic, després de la que es va fer a l’hotel Rambla Mar, dels Reis del Carnaval i del Rei Carnestoltes, Quim Fonolleras.

Una inauguració de la festa de disfresses que es va encetar a la plaça de Catalunya amb la cercavila, a càrrec de la banda de percussió Ociart, de benvinguda de Sa Majestat el Rei Carnestoltes fins arribar a l’envelat de la plaça de Frederic Rahola.
Cercavila en la que va predominar una fred com no es recorda fa anys durant la festa de disfresses.

I pera aquest motiu, el Rei Canestoltes va dir als assistents que “gaudiu del Carnaval i, si us plau, ajudeu-vos uns altres perquè amb la fred que fot ens hem d’ajudar per a que no passi res”.

Unes paraules que va fer seves l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, després de donar-li la clau de la ciutat i un bitllet de 100 pessetes, en assenyalar que “té molta raó el Rei Canestoltes, ajudeu-vos uns als altres i no deixeu a ningú tirat”.
Pel que fa a la festa en sí, l’alcaldessa va manifestar que “va haver-hi una any que es deia que el Carnaval no podia anar a pitjor, i des de l’any passat ha hagut un canvi a millor, i ara, si tots ens ho proposem, tots aconseguirem que cada any sigui millor”.

Per la seva part el regidor de Seguretat, Juan M. Fernández, va ser molt breu desitjant als participants que “us ho passeu molt bé” i recordant que “per Carnaval no tot s’hi val!”.

Després de la presentació i parlaments dels monarques i autoritats polítiques va començar el ball, que va anar a càrrec, en primer del grup de La Loca Histèria, un grup que tenir una actuació excel·lent, i que va donar pas a la bona música del DJ rosinc Adrià Giner, que va fer ballar a tothom, fins i tot a aquells que no en tenen ni idea del que es ballar.

[fsg_gallery id=”348″]