Mor un home de 71 anys a la platja de Canyelles Petites de Roses

Mor un home a la plajta de Canyelles Petites
Moment en que els serveis funeraris acompanyats d'agents dels Mossos d'Esquadra s'emportaven el cos de la víctima

L’home, natural de Lleida, ha patit un aturada mentre gaudia d’un dia de bany a la platja de Canyelles Petites

Un home de 71 anys i natural de Lleida, que estava passant uns dies de vacances amb la seva família a Canyelles Petites de Roses ha mort aquest migdia a causa d’una aturada cardiorespiratòria.

Segons testimonis de fet, l’home s’ha begut una ampolla d’aigua ben freda quan la calor era més forta, passades les 14:30 hores. Els seus familiars han donat l’avís al 112, i fins   al lloc s’ha desplaçat un helicòpter i una ambulància medicalitzada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que tot i practicar-li els serveis mèdics maniobres de reanimació cardiopulmonar no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Al lloc dels fets també s’han desplaçat Salvament Marítim, la Policia Local de Roses, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil. 
Quan faltaven poc menys de 10 minuts per a les 18 hores el metge forense ha donat ordre d’aixecar el cadàver.

Amb aquest mort ja són quatre les persones d’avançada edat que han perdut la vida aquest any a les platges.

La primera va ser una dona anglesa de 76 anys a la platja del Salatar el 18 de juny. La segona, 10 dies després, va ser quan una turista francesa de 81 anys va morir també a la platja del Salatar, i la tercera va tenir lloc el 5 de juliol, quan un home, també francès, de 61 anys va perdre la vida a la platja de Santa Margarida.