Cinema a la Fresca

Multitudinària desfilada de diumenge del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2020
La desfilada de diumenge del Carnaval de Roses 2020 va esdevenir màgica

La desfilada de diumenge del Carnaval de Roses aplega a milers d’espectadors al llarg de l’Avinguda de Rhode

Sens dubte, que les desfilades de diumenge del Carnaval de Roses esdevenen màgiques. L’Avinguda de Rhode s’emplena de colors, de música i de ball gràcies als  més de 3.000 participants de la festa de disfresses de la Vila.
Màgica també perquè a aquests de més 3.000 persones no se’ls nota el cansament de portar ja a les seves esquenes dues desfilades anteriors.
I màgica perquè aquelles carrosses que havien decorat les seves carrosses plenes totalment de gel no es van desfer, tot i la generosa temperatura que va fer donada l’època de l’any en la que estem.

Tot i que el Carnaval de Roses ha anat de meravella (tret d’algunes petites incidències que solen ocórrer en els esdeveniments on hi participen milers i milers de persones), cal destacar una manca d’organització per situar les carrosses a la plaça Sant Pere. A l’última reunió del Consell de Carnaval es va decidir que el diumenge a la tarda i el dilluns, també a la tarda, s’havia de respectar l’ordre de sortida per les carrosses que volguessin anar a la plaça de Sant Pere. Per aquest motiu, es va habilitar l’espai entre la plaça Catalunya i l’Hotel Marina per encabir les carrosses, però “el fet que al final quasi totes les colles decidissin tornar per l’Avinguda de Rhode no hi va haver prou espai davant de l’Hotel Marina com per organitzar-ho tot i les carrosses es van haver d’esperar mes temps del previst, la qual cosa va generar alguns nervis”, va afirmarel regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez, el qual va reconèixer que “ho haurem de millorar per l’any que ve”.

Reis del Carnaval 2021

Passades les 19 hores es va portar a terme la proclamació del Rei i la Reina de la Gent Gran del Carnaval 2021. Regnat que estarà representat per Domenico Autetilano i Sara Melero, agafant el relleu de Bernard Fuentes i Encarna Martínez.
I després de la Gent Gran i canviant d’emplaçament, de la l’envelat a la plaça Sant Pere, es van proclamar
els Reis del Carnaval 2021, que seran de la colla Fins Aquí Hem Arribat qui substituiran a la colla Bruel i al Reis Infantils del Carnaval 2021, on la colla Scargottins va cedir la corona a la colla Torracastanyes.

Avui, arrossada i fi del Carnaval

Avui, a les 13 hores està previst celebrar al Pavelló Municipal d’Esports, la tradicional arrossada popular amb una novetat important, que cal portar plat, got i coberts.

I a la tarda, a les 18:30 hores, des de la plaça de Catalunya fins a la platja de La Perola, es portarà a terme el seguici mortuori del difunt Rei (enguany difunta Reina) Carnestoltes, l’enterrament de la sardina i l’espectacle pirotècnic que donarà per finalitzat el Carnaval de Roses 2020.

no images were found