Música de qualitat i concerts molt potents a la segona nit de Barraques de la Festa Major de Roses

El DJ Joe Cabana i el bateria J Arriola, els Serial Killerz, durant la seva actuació ahir a les Barraques de Roses

Els integrants de Cotton’s Roses van demostrar a les Barraques la seva qualitat com a músics mentre que el DJ i el bateria de Serial Killerz van fer ballar i saltar com mai a un públic preeminentment local

La segona nit de concert de Barraques van viure dos actuacions de qualitat a càrrec primer de Cotton’s Roses, i tot seguit de Serial Killerz.

Festa Major de Roses 2022
Els Cotton’s Roses van inaugurar la segona nit de concerts de les Barraques de Rosess

La primera es va iniciar tocades les 11 de la nit, quan van pujar a l’escenari el quatre integrants de Cotton’s Roses, el rosinc Jordi Rubau a la veu i teclats, i els altempordanesos Sergi Labarta, al saxo i al baix, Arnau Grau, a la bateria, i en Guillem Camós, el jove que va guanyar el primer duel de guitarres de la Festa Major de Roses allà pel 2014, a la guitarra i veu.
Durant la primera mitja hora van actuar tots quatre per oferir al públic, preeminentment de Roses, el seu repertori de jazz, pop rock internacional, nacional i català, demostrant que, tot i que no són mundialment coneguts, saben el que es fan dalt d’un escenari. De fet, quan deixen de fer bolos a l’estiu, la seva tasca durant l’hivern està relacionada amb el món de la música.
I diem que durant el primers 30 minuts van actuar tots quatre, perquè després els va acompanyar, a mena de col·laboració, la veu prodigiosa de Nerea Royo, la qual va conèixer als Cotton’s Roses abans d’entrar a concursar a Eufòria (va ser una de les primeres eliminades), i que després del seu pas pel món mediàtic de la TV, ha continuat amb ells, i des de llavors, la Nerea és una habitual dels concerts d’aquest grup rosinc-altempordanés.

Els Cotton’s Roses va deixar un bon sabor de boca a Barraques, com ho fan durant tot l’estiu als incomptables concerts que ofereixen al llarg de la Badia de Roses, d’aquí el seu nom, perquè “el nom de de Cotton’s ja és un indicatiu del que era el Cotton’s Club de l’època amb el blues, el jazz o el soul, que és el que interpretem en quant a nivell del turisme i que és el públic principal al que està enfocat la banda en indrets com a locals de copes, càmpings o xiringuitos de platja”, va desvetllar Jordi Rubau tot just abans d’iniciar els Cotton’s Club la seva actuació.

I de la qualitat dels Cotton’s es va passar a la potència musical dels Serial Killerz DJ & Drums, composat pel  DJ Joe Cabana i J. Arriola (Drums), un duo que ja va actuar en la primera edició del Festivalet de Roses l’any 2016, i que després de girar per tot el territori espanyol i actuar pràcticament a tot l’Alt Empordà (Cabana té arrels altempordaneses), va aterrar ahir a les Barraques de Roses per oferir “un concert que quan sortim i veiem el públic que hi ha ho decidirem, improvisarem perquè si és un públic que vol marxa, tindrà marxa, si és un que vol música de festa major, doncs farem una actuació acord amb la gent que hi hagi, però, sigui com sigui, oferirem un directe per a que la gent balli, salti, canti i s’ho passi bé”, va afirmar Joe, per tot seguit agafar-li la paraula el bateria per afirmar que “ho donarem tot perquè allà on toquem ho donem tot, ens deixem la pell sempre, ja que a part dels temes que interpretem el que donem a la gent és energia positiva”.
I no li va faltar raó a J. Arriola, perquè durant el concert tocava la bateria com si la seva vida depengués de no poder parar de fer-ho.

A Joe Cabana i J Arriola els hi agrada definir-se com “a un mitjà per a que la gent s’ho passi bé”, i ahir la gent que va anar a Barraques amb ganes de festa ho va aconseguir, perquè els Serial Killerz els hi va transportar a gaudir d’una gran festa musical amb la proposta de versions de grans artistes, que un DJ i un bataka van personalitzar a gust de tothom.

Exit mobile version