“Amb les obres de millora del port pesquer de Roses es guanyarà en qualitat de treball”

Port pesquer de Roses

Un dels tres punts del port pesquer de Roses que es millora amb les obres és el pantalà de formigó, on amarra la flota pesquera de petita eslora

El Patró Major de Roses, Antoni Abad, es mostra molt satisfet per l’actuació de millora que Ports de la Generalitat està portant a terme al port pesquer de Roses perquè a part de guanyar qualitat de treball “quedarà un front de mar maco i endreçat”

Port pesquer de Roses
Un dels tres punts del port pesquer de Roses que es millora amb les obres és el pantalà de formigó, on amarra la flota pesquera de petita eslora

Com ja va informar viladeroses.cat, la setmana passada es van iniciar les obres de millora del port pesquer de Roses. Una actuació inclosa en el Pla d’inversions de Ports de la Generalitat i que ha estat molt ben rebuda pel president Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors de Catalunya i Patró Major de la Confraria de Pescadors de Roses, Antoni Abad, en assenyalar que “estem molt contents, perquè un cop acabades permetrà als treballadors tenir una major qualitat de treball, a més que quedarà molt endreçat aquest front de mar que és el port pesquer ”.

Les obres estant emmarcades en tres punts. Actualment s’està executant les del sector pesquer i la del pantalà de formigó on amarra un part d’embarcacions de pesca d’art menors, “on algunes de les plataformes estava molt malmesa. Per tant, es posaran noves, així com els fondejos, que seran tots nous i suposarà, com he esmentat aban,s un guany en la qualitat de treball”.
El tercer punt és el moll de Ribera, on amarra la flota de la nàutica popular i els xàrters nàutics; i el moll dels magatzems dels pescadors, on amarra part de la flota pesquera.
Està previst que les obres, amb un pressupost de gairebé 700.000 euros, estiguin executades en un termini d’aproximadament de 3 mesos.