Pablo López i Els Amics de les Arts actuaran també al Festival Sons del Món a Roses

Festival Sons del Món

Pablo López i Els Amics de les Arts també hi seran al Festival Sons del Món 2020

Sons del Món incorpora al cartell d’enguany a Pablo López, que actuarà el 13 d’agost,  i a Els Amics de les Arts, que ho faran al dia següent, dia 14 d’agost

Divendres, 26 de juny, es presentarà tota la programació del festival i es posarà a la venda el segon paquet d’entrades d’aquells concerts que ja estan anunciats.
Pablo López s’incorpora al festival Sons del Món en un concert molt especial i únic. Sota el nom “López piano y voz”, el cantautor malagueny presentarà les seves cançons la Ciutadella de Roses en un format íntim, només acompanyat de les vuitanta-vuit tecles del seu piano. Només així, en aquest concert irrepetible, Pablo López podia retrobar-se de nou amb el seu públic, que l’espera en candeletes.
Per altra banda, Els Amics de les Arts presenten “Els dies més dolços”, una proposta inèdita i optimista, que pretén extreure la cara bona de les coses. Serà una oportunitat única de veure els gironins en un format acústic i molt proper. Un regal que permetrà als seus seguidors rememorar els inicis de la banda, on es revisitaran les seves cançons més estimades.

Pablo López i Els Amics de les Arts s’uneixen als ja presentats, Sopa de Cabra, els Manel i Stay Homas
El Sons del Món, una de les grans cites d’estiu de la Costa Brava des de fa tretze edicions, continua presentant aquesta edició tan especial, amb un cartell de luxe de fins a nou concerts a la Ciutadella de Roses, un dels espais patrimonials amb més encant de la Costa Brava. Per a poder fer aquests concerts, es compliran totes les mesures de seguretat que les autoritats pertinents senyalin en el moment de dur-se a terme les actuacions.

Les entrades ja estan a la venda al web del festival.