Els petits de Roses volen jugar a Futbol Sala

Club Esportiu Sala Roses Team 14

Participants i organitzadors de la 1ª Jornada de Portes Obertes del Club Esportiu Sala Roses Team 14

El Club Esportiu Sala Roses Team 14 va organitzar una Jornada de Portes Obertes aquest dissabte

Club Esportiu Sala Roses Team 14
Participants i organitzadors de la 1ª Jornada de Portes Obertes del Club Esportiu Sala Roses Team 14

El Club Esportiu Roses té previst organitzar tres Jornades de Portes Obertes per donar la possibilitat als joves nascuts entre el 2002 i el 2009 de conèixer i jugar a futbol sala amb l’objectiu de crear equips per fomentar la pedrera del Club. La primera d’aquestes jornades es va celebrar el passat dissabte, 26 de març, a la sala annexa del Pavelló Municical d’Esports, on van participar 9 nens. “Ha anat molt bé i esperem que a les properes del dies 9 i 10 d’abril vagi més bé encara amb la participació de nens i nenes, perquè quan més estiguin interessats, inclòs també les noies, més equips podrem formar per jugar a la lliga de futbol sala de l’any vinent”, va afirmar el president del Club Esportiu Sala Roses Team 14, José Gualde.

Aquest primera jornada de portes obertes es va portar a terme de 10 a 12 del matí, on el tècnic del primer equip, Joan Alacid, va ser l’encarregat de dirigir la sessió que va consistir “en fer un partidet per a que, principalment, els nens s’ho passessin bé jugant al futbol sala. Un partit que ha acabat en empat i que els mateixos jugadors han volgut fer una tanda de penals per decidir l’equip guanyador”, va destacar Alacid.

Cal destacar que tres jugadors del primer equip van voler participar en aquesta primera Jornada de Portes Obertes del Club Esportiu Sala Roses Team 14 per transmetre la seva experiència dins la lliga de 2ª Territorial de Futbol Sala. Així, el porter Marc Morro, el defensa David Villatoro i el davanter i màxim golejador de la lliga, Ivan Pérez van compartir pista amb els joves participants de la jornada, “ha estat molt bé, ja tenen idea de jugar a futbol, i no estaria malament que vinguessin per formar un equip de futbol sala”, va dir Pérez, el qual va destacar que “avui, per ser el primer dia no es tractava d’ensenyar-lis res, sinó que s’ho passessin bé”.

Club Esportiu Sala Roses Team 14I passar-s’ho bé, s’ho van passar, ja que tant els germans Palou, tant l’Aleix com en Joan, així com en Gerard Vinyes i l’Esteban Chaves, aquest, fill del tècnic del Club, Esteban Chaves, van assegurar que “ho hem passat bé”, confessant que no era la primera vegada que hi jugaven a futbol sala. I a la pregunta de si els agradaria formar part d’un equip de la pedrera del Club Esportiu Sala Roses Team 14 van afirmar tots amb un rotund “sí”.
De moment, van assegurar que assistiran a les properes Jornades de Portes Obertes previstes per a dissabte dia 9 i diumenge, 10 d’abril. El dissabte es farà de 16 a 18 hores, i diumenge de 10 a 12 hores.