Fira de la Rosa de Roses

Pim Pam Pum de SEGA, nou videojoc que s’estrenarà al carnaval de Roses

Membres de la colla Pim Pam Pum amb la seva carrossa

La colla Pim Pam Pum ha escollit un personatge femení per disfressar-se, en concret la xicota d’en Sonic, el ninot protagonista d’un videojoc de la companyia japonesa SEGA

Membres de la colla Pim Pam Pum amb la seva carrossa
Membres de la colla Pim Pam Pum amb la seva carrossa

Els integrants de la colla Pim Pam Pum van decidir escollir la disfressa d’enguany del carnaval de Roses per votación, “sempre es presenten varies propostes de les quals seleccionem les dues que més agraden per decidir-nos per la disfressa guanyadora per votació”, va dir el cap de colla, Àlex Rastrojo.

La colla Pim Pam Pum sembla que té  predilecció per personatges fantàstics. Fa dos anys van escollir disfressar-se de Rumpelstiltskin, un personatge de nom impronunciable de la pel·lícula Shrek 4, l’any passat dels superherois d’una sèrie de TV del canal  Súper 3 de TV3, Fan Boy i Chum Chum, i enguany s’han endinsat en el món dels videojocs, en concret d’un de la companyia japonesa SEGA, en la que surt el ninot Sony, “però anirem vestits de la xicota d’en Sonic”, va especificar l’Àlex.

La carrossa de la Pim Pam Pum, per tant, voldrà escenificar “la pantalla del videjoc, o al menys és el que volem intentar, amb el pont, amb el riu”… diu l’Àlex.

pim_pam_pum1Doncs al voltant de 150 “xicotes d’en Sony” desfilaran durant el carnaval de Roses enguany i cadascuna d’elles ha pagat de quota “125 €, com cada any, i la gent té dret a menjar, beure, a l’arrossada i la tela de la disfressa”  va remarcar el cap de colla.

Segons l’Àlex, el fet de gaudir d’una barraca durant la festa major d’estiu “ajuda moltíssim a sufragar les despeses del carnaval, que a nosaltres entre la tela de la disfressa, els caps de que hem hagut de comprar a part, que ja puja a 4.000 euros, l’equip de música, els 4 o 5.000 euros d’engalanar la carrosa, que enguany hem hagut de fer tota l’estructura nova, la compra del menjar i beure pels 4 dies… Per tot plegat,  el pressupost per aquest carnaval pot pujar entre 15 i 18.000 euros, va calcular el cap de colla.

El carnaval de Roses és una festa, una gran festa que tothom se la pren com vol, i la colla Pim Pam Pum com un videojoc… de SEGA.